Kreativna knjižara Facebook   
  Инфо: Аутори  

Весна Видојевић-Гајовић

 

Весна Видојевић-Гајовић (1953) провела је најлепше дане детињства у свом пространом зеленом дворишту у Обреновцу. Основну школу, гимназију и Филолошки факултет завршила је у Београду, где живи од 1963. године. Често се враћа детињству, које претаче у приче, романе и драме. Објавила је збирке прича "Потрага за летом", "Бабарогин рођак", "У земљи Пируежана", "Kецеља на беле туфне", "Санке за принцезу", "Детелина са четири листа", "Две јапанске салвете", "Словне приче"; романе "Зелени папагај", "Пуженко и његова кућа", "Едаров пас"; радио-драме "Рукавице-бунтовнице", "Зимски сладолед", Kућа из снова, "Гизела је торта", "Шта се догодило са Гаром" и друге. За свој рад добила је многе вредне награде. Од 1983. године ради као уредник у Редакцији школског и дечјег програма Радио-телевизије Србије. Имала је срећу да пише за децу и да ствара телевизијске емисије за децу. Тако је писац помало утицао на уредника, а уредник на писца.

     
Priče iz vitrine Prvo letovanje jednog mačka Kad priča priču priča

 

Beleznica za svakog decaka  
Vesti
13 је твој срећан број - годишње извлачење
ДЕЦЕМБАР: 13 је твој срећан број
НОВЕМБАР: 13 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 поклона за празнике

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close