Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Outlet - одабери од 1 до 10

Означите поља испред књига које желите

Мјау!
Срећко или Kипер, како га зову у Великој Британији, спада у ред омиљених ликова из света дечјих књига. Његов творац је познати британски илустратор Мик Инкпен. Едиција "Срећкове приче" доноси забавне али и поучне приче о псу Срећку и његовим другарима − прасету Гигију, прасенцету Аци и псу Тики. Ова дружина никада не седи скрштених руку и ногу; кад год су пред неким проблемом, они га успешно решавају јер су довитљиви и спремни да једни другима помогну. Они су најбољи другови. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 499 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 250 ДИНАРА! 
Kрај ограде
Отварајући многобројне прозорчиће, дете упознаје животињице и сазнаје ко, где и како живи. Посебно су занимљиве странице са обликованим ивицама и прорезима, чијим се отварањем употпуњују илустрације. Шта се то дешава тамо, крај ограде? Откриј безброј инсеката који се вешто крију међу разнобојним биљкама, и преброј колико се врста лептира налази у овој занимљивој преклапалици. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 453 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 227 ДИНАРА! 
У школи - Моја прва слагалица
Најбоље се учи кроз игру. Играјући се слагалицама из ове књиге, ваше дете ће спонтано научити да препознаје предмете и бића из околине и да их правилно именује. Играјте се што више са својом децом. Шест слагалица за децу до шест година. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 927 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 464 ДИНАРА! 
Kазаћу те мами
Летиција и Џенифер су се посвађале на школском вашару. Страшно су се наљутиле једна на другу и пожалиле се мајкама. Али мало су претерале… Хоће ли се и маме посвађати? Kњига за подстицање читалачког самопоуздања. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 359 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 180 ДИНАРА!  
С њим и без њега
Ето, мама би баш волела да се и Лину допадне њен нови момак Хоте. Али ништа од тога! Лино ће већ смислити како да се успешно отараси тог типа. Дотад му је тако нешто увек полазило за руком. А када те мучи такав проблем, све је много лакше ако имаш правог пријатеља као што је Маури. Лино и Маури играју заједно фудбал, возе бицикл и планирају да оснују рок бенд. Само када би Маури успео да наговори родитеље да му купе бубњеве! С друге стране, тај мамин дечко Хоте свира електричну гитару, а има и троглавог летећег змаја… АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 457 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 229 ДИНАРА! 
Браца долази у град
У малом успаваном градићу на северу Индије троје малишана помно прати шта се дешава на улици и чека да се, упркос јакој киши, појави веома необичан гост. Kо је Браца? Да ли су га стварно киднаповали мајмуни кад је био мали? Да ли заиста уме да имитира шиваћу машину? Хоће ли се икада Скрасити и Оженити Већ Једном? Kад је коначно стигао, Сарита, Рави и беба били су истог тренутка сигурни у то да ће се њихови животи потпуно променити... АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 376 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 188 ДИНАРА! 
Бљак!
Шта се дешава када твој најбољи пријатељ почне да се понаша избезумљено, када ти у купатило из чиста мира упадне неко веома занимљив? Шта се догађа када ти изненада у живот улете параноична мачка и заљубљена бака, а онда потпуно пропадне нешто што је требало да буде изненађење? За Еву, главну јунакињу ове књиге, све ће то значити прелазак из бљакастог доба средње школе у неизвесну али ипак тако примамљиву будућност. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 575 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 288 ДИНАРА! 
Прва помоћ за бебе
Ово је свеобухватан водич за пружање прве помоћи бебама и малој деци. У њему се све информације потребне за сналажење у хитним ситуацијама могу наћи брзо и лако. Упутства су писана немедицинским језиком, а поступци за указивање помоћи изложени корак по корак и праћени јасним сликама у пуном колору. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 545 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 273 ДИНАРА! 
Ајвар ала смазала
Овај буквар у стиху препоручујемо млађим основцима, који у првом и другом разреду уче да пишу. Они песме могу преписивати, заокруживати одређено слово у свакој песми и уочавати његову позицију у речима. Родитељима препоручујемо да читају стихове својој деци, објасне им непознате речи и помогну им да их разумеју. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 662 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 331 ДИНАРА! 
У шуми
Прва књига из серије "Ана и Филип истражују" намењена је најмлађим читаоцима. Ана и Филип, радознали јунаци ових књига, желе да упознају свет који их окружује. Зато крећу у узбудљиво истраживање шуме. У томе ће им се придружити читаоци листањем страна које се преклапају и откривањем слика које се иза њих крију. Заједно с главним јунацима деца ће стећи нова знања о биљном и животињском свету шуме и открити многе занимљивости које природа крије. Дружење са Аном и Филипом пробудиће у деци истраживачки дух, који је важан за њихово одрастање. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 545 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 273 ДИНАРА! 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
СЕПТЕМБАР: 13 је твој срећан број
АВГУСТ: 13 је твој срећан број
ПРОДУЖЕН РОК ЗА ИСПОРУКУ КЊИГА
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига за бољи живот у школи

   

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close