Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Outlet - одабери од 1 до 10

Означите поља испред књига које желите

Баш је добро родити се
Излазак из породилишта, први осмех и први зуб, први самостални кораци и прва рођенданска свећица на торти – сачувајте успомене на прве бебине дане и радост коју је донела породици. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 407 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 204 ДИНАРА! 
Лептир
Срећко или Kипер, како га зову у Великој Британији, спада у ред омиљених ликова из света дечјих књига. Његов творац је познати британски илустратор Мик Инкпен. Едиција "Срећкове приче" доноси забавне али и поучне приче о псу Срећку и његовим другарима − прасету Гигију, прасенцету Аци и псу Тики. Ова дружина никада не седи скрштених руку и ногу; кад год су пред неким проблемом, они га успешно решавају јер су довитљиви и спремни да једни другима помогну. Они су најбољи другови. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 499 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 250 ДИНАРА! 
У кући - Моја прва слагалица
Најбоље се учи кроз игру. Играјући се слагалицама из ове књиге, ваше дете ће спонтано научити да препознаје предмете и бића из околине и да их правилно именује. Играјте се што више са својом децом. Шест слагалица за децу до шест година. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 927 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 464 ДИНАРА! 
Стенли воли птице
Стенли не воли зиму и желео би да одлети у топлије крајеве, као што то раде птице. Али не и Гордон, голуб који живи у Стенлијевој башти. Пошто не може да лети, Стенли почиње да машта о томе да га нека већа птице однесе у топлије крајеве. Можда сова, или лешинар, или орао!!! А... можда ће ипак бити најсигурније провести зиму са добрим старим Гордоном. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 327 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 164 ДИНАРА! 
Мисли, па смисли
Ваше дружење с децом драгоцено је за њихов развој. Уз ову књигу оно ће бити забавно и корисно, јер су то први кораци у математици. Подстичите дете на размишљање, тражите од њега да објасни зашто је дало баш такав одговор на дато питање, подстакните га да посматра сваку илустрацију и да на њој запази што више детаља, помозите му да пронађе одговарајуће налепнице за оне задатке у којима се од њега тражи да их залепи као одговор (постоје налепнице са словима, с бројевима, налепнице за означавање тачног одговора, као и оне за украшавање цртежа). АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 686 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 340 ДИНАРА! 
Обука родитеља: илустровани водич
Едиција смешно-озбиљних илустрованих приручника под називом ТРЕБА - НЕ ТРЕБА намењена је тинејџерима који покушавају да се снађу у односима са родитељима и мноштву породичних правила, али и у непредвидивом и понекад суровом свету вршњака. Драги тинејџери, из приручника "Обука родитеља" сазнаћете шта ТРЕБА, а шта НЕ ТРЕБА да радите ако желите да вас родитељи пусте на рок концерт, да офарбате косу, ако желите да избегнете кућне обавезе или породичне прославе, ако не желите да вас ословљавају надимцима или да друштву препричавају догађаје из вашег детињства . Другим речима, шта треба а шта на треба да радите да бисте коначно научили родитеље да се понашају на прихватљив начин. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 559 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 280 ДИНАРА! 
Хаос у породици Kалман
Заменити породицу? На ту идеју сигурно никада не би дошли ни Оле ни његова рођака Аника. А и зашто би? У њиховој кући увек се нешто догађа, што није нимало чудно будући да под истим кровом живе две породице. Али онда се код њих доселила и бака, па је живот у породици Калман озбиљно уздрман. Тада је настао прави хаос! Комшија Шнајдер одједном више никога није пуштао да уђе у шупу у дворишту. Да ли се можда у њој сакрио одбегли заробљеник о коме су сви причали? Деци је било јасно – да би све опет постало онако лепо као што је било раније, потребан им је заиста добар план. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 570 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 285 ДИНАРА! 
Ходати, трчати, летети
Асји све добро стоји: гардероба, шминка, цигарета у руци. Она има четрнаест година и с другарицама се најбоље проводи у тржним центрима. Све јој је забава, чак и кад украде нешто од шминке или неку крпицу која јој се допадне. Код куће је ионако суморно и депресивно, тешко излази на крај с мајком и нико заправо не зна колико пати за оцем кога никад није видела. У школи Асја малтретира другарицу из разреда Марију. Насиље прераста у инцидент у који се затим укључују одрасли и постављају нова правила понашања, а Асја добија шансу да упозна праву љубав, пронађе оца и открије да Марија и она у ствари имају сличне проблеме одрастања. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 627 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 314 ДИНАРА! 
Забава за успут
У књизи "Забава за успут" налазе се 324 забавне игре и активности које ће родитељима и деци прекратити време у најразличитијим ситуацијама – за време дуготрајне вожње аутомобилом, у ресторанима, у лекарским и многим другим чекаоницама, у километарском реду у супермаркету итд. Игре се могу играти на различитим местима и у било које време, а за већину њих нису потребни никакви посебни реквизити. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 806 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 403 ДИНАРА! 
Ја сам принцеза лептирица
У књизи ћете се упознати са четири принцезе лептирице, наћи ћете 26 цртежа које треба довршити, као и 12 табли с материјалима и 330 налепница за улепшавање цртежа. Уз књигу се добија и огрлица за принцезу. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 940 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 470 ДИНАРА! 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 13 је твој срећан број!
МАЈ: 13 je твој срећан број!
АПРИЛ: 13 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига за подстицање читалачког самопоуздања

  

  

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close