Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Ниси ми више другарица
Летиција и Џенифер су најбоље другарице. У ствари, биле су најбоље другарице пре него што је Џенифер дошла у школу с новим црвеним наочарима. И Летиција жели да има наочаре, још лепше од оних које носи Џенифер! Kњига за подстицање читалачког самопоуздања. 
Цицкове авантуре
Мачак Цицко био је прави правцати мргуд. Није имао пријатеље и највише је волео да дрема, склупчан на свом меканом јастучету, уживајући у миру и тишини. Али једног дана, с првим снегом и галамом која је допирала из дворишта, све се променило… Мачићи из комшилука, љупка Азалеја и лепа маца Лина научиће Цицка зашто су пријатељи важни и с много топлине и нежности испричаће нам причу о љубави и породичној срећи. 
Загонетке
Kњига загонетака познатог домаћег писца за децу Гвида Тартаље у новом издању донела је и ново читање овог аутора. Свака нова страница ове књиге открива неочекиване и необичне призоре неког новог света. Санке на дну мора, Снежана која познаје Марка Kраљевића, Снешко који држи метлу, али и кашику за ручавање, Алиса из Земље чуда заједно с патуљком из бајке – само су неке од слика из тог света који има један основни предзнак, а то је бескрајна машта онога који ствара.  
Моја прва велика бојанка
Украси јаја линијама или тачкама, обој гуштера тако да се тешко може видети у лишћу, улепшај бубе које се спремају за велики бал буба. Уђите са својом децом у свет боја у овој књизи и помозите им да постану вештија у цртању и бојењу. 
Научите енглески кроз игру (7-9 година)
Радна свеска која садржи бројне активности помоћу који ће деца овладати почетним енглеским речником и захваљујући којој учење енглеског постаје забавно попут игре. Занимљиви задаци повезани су са свакодневним ситуацијама и омогућавају учење и памћење једноставних енглеских речи посредством игара које се односе на разноврсне теме (животиње, град, породица, кућа, време, боје, школа), као и упознавање с британском културом – са знаменитостима у Лондону, британском кухињом, краљевском породицом и сл. 
Да пукнеш од смеха 2
Друга по реду књига вицева, настала као резултат истраживања дечјег односа према хумору др Вере Смиљанић. "Рецепт" из прве књиге, да сваки виц буде пропраћен илустрацијом, и овде се показује као веома успешан. На школском узрасту вицеви су и веома важан облик комуникације међу децом, па је и то разлог огромне популарности овог издања. 
Енциклопедија бунтовника, непослушника и осталих револуционара
Нису били задовољни светом... Из темеља су га преобразили или су покушали да то учине! Робови, војници и обични људи који су рекли НЕ тиранима и угњетачима. Мислиоци и писци који су се борили против неједнакости или неправде. Научници и уметници који су преиспитивали начела и померали границе. Завирите у детињство тих бунтовника и сазнајте која су питања постављали себи у младости. Откријте кључне периоде из њихових живота да бисте схватили начин на који су ти славни људи оставили траг у историји. 
Сјај звезда на плафону
Јенина мама има рак. Лечење није било успешно и мама ће ускоро да умре. Да ли се може живети без мајке? Иако у себи носи бол који није лако савладати, Јена, јунакиња књиге "Сјај звезда на плафону", покушава да се избори с тугом. Њен бурни тинејџерски живот се наставља – ту су проблеми с друштвом, журке, испробавање шминке, сукоби са одраслима у породици. Упркос озбиљној теми, ово није тешка књига. Из ње избија живот у свим својим нијансама. Ово је књига о смрти, али и о жељи да се живот настави. Ово је књига која делује сасвим истинито. 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ФЕБРУАР: 13 је твој срећан број
ЈАНУАР: 13 je твој срећан број!
13 је твој срећан број - годишње извлачење
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига о родитељству

 

  

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close