Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

VEEEEELIKA VIKEND AKCIJA! - одабери од 1 до 8

Означите поља испред књига које желите

Где је моја мама?
Морам мами нешто важно да кажем! Али где је моја мама?, пита се радознали меда и позива најмлађе читаоце да с њим откривају свет. Сликовница са рупицама кроз које малишани заједно с медом могу да виде наредну страницу! АKО НАРУЧИТЕ ОВУ KЊИГУ ПРЕKО БАНЕРА ВИКЕНД АKЦИЈА, ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 50% И УМЕСТО 407 ДИНАРА ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ 204 ДИНАРА! 
Папирне лутке - Роботи
Ова забавна књига, намењена предшколцима, садржи упутства за прављење дванаест робота од папира. Спојте већ исечене делове папира и потом саставите фигуре Шпицка, Зомбивоја, Минифона, Брзошрафа и осталих робота шаљивих имена. Занимљиве активности пружиће деци прилику да изразе креативност и да вежбају моторичке способности. АKО НАРУЧИТЕ ОВУ KЊИГУ ПРЕKО БАНЕРА ВИКЕНД АKЦИЈА, ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 50% И УМЕСТО 800 ДИНАРА ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ 400 ДИНАРА! 
Плави кит
Kао дете, Арсен Диклић је заволео реку Гацку на којој је имао и свој скривени чамац, а кад је одрастао, најлепше дане провео је на Дунаву и Сави. Из те љубави и снова на рекама поникле су многе његове приче и песме, а једна од најлепших је поема "Плави кит", узбудљива приповест о морнару свађалици и великом, плавом киту. АKО НАРУЧИТЕ ОВУ KЊИГУ ПРЕKО БАНЕРА ВИКЕНД АKЦИЈА, ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 50% И УМЕСТО 637 ДИНАРА ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ 319 ДИНАРА! 
Добра мисао за сваки дан
У овој књизи тинејџери ће пронаћи 365 добрих мисли, односно савета који ће им помоћи да решавају проблеме с којима се сусрећу, да усаврше вештину постављања циљева и да се осећају добро сваког дана у години. Свака страна књиге посвећена је једном проблему или питању с којим се просечан тинејџер сусреће. Ти проблеми у вези су с различитим областима живота и интересовања тинејџера (породица, пријатељи, мушко-женски односи, забављање, школа и учење, физички изглед, здравље, планови за будућност...), али и са метафизичким питањима која се у овом узрасту јављају, као што су питања идентитета, смисла живота и сл. Текстови су кратки и лако и брзо се читају, тако да тинејџерима неће бити тешко да пронађу време за свакодневно читање ове књиге. АKО НАРУЧИТЕ ОВУ KЊИГУ ПРЕKО БАНЕРА ВИКЕНД АKЦИЈА, ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 50% И УМЕСТО 889 ДИНАРА ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ 445 ДИНАРА! 
Научите енглески кроз игру (9-11 година)
Радна свеска која садржи бројне активности помоћу којих ће деца научити многе нове енглеске речи и захваљујући којој је учење енглеског забавно попут игре. Занимљиви задаци повезани су са свакодневним ситуацијама и омогућавају: учење и памћење једноставних енглеских речи посредством игара које се односе на разноврсне теме (представљање, породица, одмор, спорт...), упознавање с британском културом – са краљевском породицом, симболима Уједињеног Краљевства и сл. АKО НАРУЧИТЕ ОВУ KЊИГУ ПРЕKО БАНЕРА ВИКЕНД АKЦИЈА, ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 50% И УМЕСТО 694 ДИНАРА ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ 347 ДИНАРА! 
Kњига случајности
Живот дванаестогодишње Хане Деметер врло је компликован. Најмања јој је брига то што је помало чудна. Оно што је много горе од тога јесте чињеница да јој је мајка луда, затим то што је пара све мање и што је, поврх свега, школа изгорела у пожару. У Ханине руке, међутим, доспева "Књига случајности" и – све се мења! Та мистериозна књига писана је само за Хану. Али Хана тек треба да открије ко ју је написао и због чега. АKО НАРУЧИТЕ ОВУ KЊИГУ ПРЕKО БАНЕРА ВИКЕНД АKЦИЈА, ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 50% И УМЕСТО 815 ДИНАРА ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ 408 ДИНАРА! 
Вежбајмо заједно
За складан развој данашње деце, посебно оне која живе у урбаним условима живота, врло је важно неговање и унапређење физичке културе. Свакодневно и предуго седење у школи, за компјутером или пред телевизором, осим што делује негативно на целокупни физички развој, тера децу у пасивност и безвољност. Овај приручник ће вам омогућити не само да подстакнете децу на физичку активност, већ и да им помогнете да осете лепоту смирености и опуштености, чему се данас поклања премало пажње због убрзаног животног темпа. АKО НАРУЧИТЕ ОВУ KЊИГУ ПРЕKО БАНЕРА ВИКЕНД АKЦИЈА, ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 50% И УМЕСТО 926 ДИНАРА ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ 463 ДИНАРА! 
Мој пријатељ шеик у Стуребију
Улф је сасвим обичан дечак који живи у Стуребију, мирном предграђу с приватним кућама. Али када је тата радио-аматер позвао у госте правог шеика, мама је постала нервозна. Шта треба спремити за ручак кад у госте долази прави шеик? Улф се истовремено брине и због Персија, свог најбољег друга. Да ли ће се десити оно најгоре – да ли ће се Перси заиста одселити? И да ли ће Улф успети да хипнотише Маријану тако да она пожели да га пољуби? АKО НАРУЧИТЕ ОВУ KЊИГУ ПРЕKО БАНЕРА ВИКЕНД АKЦИЈА, ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 50% И УМЕСТО 396 ДИНАРА ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ 198 ДИНАРА! 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 13 је твој срећан број!
МАЈ: 13 je твој срећан број!
АПРИЛ: 13 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 авантуристичких романа

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close