Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Kо се кога уплашио
"Kо се кога уплашио" је прича која нас води кроз несвакидашње шумске пределе. Упознајући нас са најлепшим пејзажима дивље природе и њеним становницима, аутор нас, кроз причу о топлим породичним и срдачним пријатељским односима, уводи у авантуре јунака. У овој причи се обичан одлазак по воду претворио у урнебесну авантуру, чији је виновник преплашени зека. Да су у страху велике очи, потврђују поступци изненађених животиња и зекина фантастична интерпретација једног сасвим обичног догађаја. 
Моја велика вежбанка (3-4 године). Тигар
Ова вежбанка намењена деци млађег предшколског узраста (3-4 године) садржи разноврсне и забавне активности предвиђене за свакодневни рад код куће: графомоторичке вежбе (вежбе из области почетног писања), математичке задатке, вежбе логичког размишљања, бојење, вежбе фине моторике (исецање, лепљење и прављење разних облика...).  
Архитектура
Сазнај: шта је архитектура, ко смишља изглед града, од чега све зависи облик куће, како је настала Ајфелова кула, да ли башта може да буде на крову... Пробај: да сазнаш шта је то пројектни задатак, да нацрташ цртеж у размери, да нацрташ план своје собе, да пронађеш материјале за градњу, да промениш изглед фасаде... 
Мали кућни огледи 4
Четврта књига огледа садржи предлоге за занимљиве експерименте од којих су неки једноставни, други сложени, а сви они могу да се изведу од материјала пронађеног у кући. Лако разумевање појмова из науке остварено је коришћењем модела, аналогија и анимација. Модели омогућавају да се уочи динамика неког процеса. Аналогије представљају сличне, али упрошћене поступке којим се физичке појаве разјашњавају. Анимације су препоруке за коришћење додатног материјала, који оживљава оглед. Све то за дете је непроцењиво важна вежба којом стиче самопоуздање да слободно испољава иницијативу, учи и ради, а такође и пут за боље схватање света који га окружује, света у којем владају физичке законитости. 
Матје Идалф пред првим изазовом
Прва књига из серијала о Матјеу Идалфу Већ у својој десетој години Матје Идалф био је славан по томе што је сваке године упропашћавао краљев рођендан невероватним глупостима. То је чинио чак и по цену тога да не оствари свој највећи сан – да се упише у чувену Школу Елите. Али те године прослава краљевог рођендана умало се није претворила у праву драму. Страшна браћа Естаф погазила су Црвену заклетву и угрозила краљев живот. За Матјеа Идалфа то је било превише – нико сем њега не сме да упропасти краљев рођендан! 
Браћа металци
Харију из Еспоа у Финској није нимало привлачна помисао на то да ће лето провести у Ослу, у породици очевог пријатеља. Али постоје само две могућности – или Норвешка или обилажење рођака и сајма народних рукотворина с родитељима. Виле је такође из Еспоа, а лето проводи код стрица у Ослу и уопште није одушевљен тиме што ће делити собу с неким Харијем. Испоставило се, међутим, да дебељушкасти Хари и зеленооки Виле имају много више заједничког него што је то на први поглед изгледало – пре свега љубав према хеви металу. Њихови хевиметалски снови почели су да се остварују када су упознали Ирачанина Хашемија, али ситуација постаје изузетно напета када у њихов живот улазе злослутне Kобре, које сматрају да Норвешка припада искључиво Норвежанима. 
Тежим путем до родитељства
Ова књига је заснована на искуству парова који су до родитељства дошли тежим путем – после превременог порођаја, вантелесне оплодње или усвајањем. Партнери понекад морају да доносе тешке одлуке, за које је неопходна велика узајамна подршка. Родитељи (или потенцијални родитељи) који се налазе у овим ситуацијама у књизи могу пронаћи мноштво савета о томе како да изађу на крај с компликованим осећањима и дилемама које су незаобилазни пратиоци тежег пута до родитељства, како да пронађу начин на који ће што лакше испливати из стресних периода и како да за себе, своју децу и целу породицу створе позитивно окружење и организују живот са што мање трзавица.  
Забава за успут
У књизи "Забава за успут" налазе се 324 забавне игре и активности које ће родитељима и деци прекратити време у најразличитијим ситуацијама – за време дуготрајне вожње аутомобилом, у ресторанима, у лекарским и многим другим чекаоницама, у километарском реду у супермаркету итд. Игре се могу играти на различитим местима и у било које време, а за већину њих нису потребни никакви посебни реквизити. 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
НОВЕМБАР: 13 је твој срећан број
ОКТОБАР: 13 је твој срећан број
СЕПТЕМБАР: 13 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 нових издања на Сајму књига

 

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close