Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Дрво и четири годишња доба
Ово је едукативна и забавна картонска књига у облику дрвета, која може да буде и украс у соби вашег детета. Поред тога што ће се дете упознати с променама у природи гледајући како се током смењивања годишњих доба мењају боје на дрвету, у књизи ће наћи и прозорчиће који се отварају. Иза њих су нови јунаци, па ће тако ова необична сликовница постати права откривалица! Такође, контурно исечене странице књиге помоћи ће вашем детету да развије и моторику руку. 
Kоцкице и бојице 1. Графомоторичке активности за предшколце
Графомоторичке вештине неопходан су део припреме за школу. У овој малој радној свесци предшколци ће вежбати прецизност, логичко размишљање, опажање и креативност. На забаван начин успешно ће се припремити за писање слова и усвајање првих математичких појмова.  
Дечко који није био из Ливерпула
Живот петнаестогодишњег Марсела не може бити бољи! Има дивне родитеље које обожава, брата и сестру од којих се не раздваја, другарицу из одељења коју воли и писање без којег не може. Али само један час биологије и Менделови закони наслеђивања уносе немир у његов живот – схвата да су сви из његове породице плавооки, а да су само његове очи смеђе. Да ли му је његов вољени отац, који му је пренео страст према „Битлсима“, четворици момака из Ливерпула, заиста прави отац? С којом истином Марсело треба да се суочи? И како? Хоће ли му песме „Битлса“ бити од помоћи? Марсело је свестан да се с тим што му се дешава мора изборити сам. 
Муу!
Ова необична вежбанка садржи разноврсне задатке за вежбање бојења и цртања. Захваљујући бројним забавним и поучним активностима, дете ће се упознати с домаћим животињама и животом на селу. Увежбавање бројања и пребројавања, графомоторичке вежбе, вежбе запажања, логичког размишљања и разне друге активности подстичу децу млађег предшколског узраста да изразе креативност и радозналост. Уз ову забавну књигу дете добија на поклон 25 гумица играчкица у облику домаћих животиња. 
Мала радионица – Активности за децу предшколског узраста
На готово 80 страна с разноврсним задацима и материјалима описане су занимљиве и корисне креативне игре које ће допринети развоју деце у области ликовног стваралаштва, као и у другим областима (графомоторичкој, сазнајној и социјално-емоционалној). Богатство идеја и активности пружа могућност праћења развоја одређених вештина и способности сваког детета.  
Периодни систем елемената
Да ли вам се десило да побркате бор и баријум или хлор и флуор? Без панике! Ова књига вам прискаче у помоћ и представља периодни систем какав досад нисте видели. Уз комбинацију науке и уметности сваки елемент периодног система добио је јединствено лице, глас и стил. Са оригиналним јунацима ове књиге хемија постаје лака и занимљива! 
Језик, језик, е па шта је...
У овој књизи сазнаћеш о језику нешто што сигурно не знаш и што се не учи у школи. Сазнаћеш колико језика има на свету и колико речи има у нашем језику. Научићеш нешто о географији мозга и о томе како разговарају пчеле. Сазнаћеш да ли дечаци говоре другачије од девојчица, како су писали Викинзи и како су енглески колачи постали српски кекс. 
Пут ка успешном дојењу
Из књиге Марије Тарабе, саветнице за дојење, сазнаћете које су предности дојења, шта треба о дојењу знати пре порођаја, како што успешније започети с дојењем у породилишту, како одржати ритам дојења по доласку кући из породилишта, које су најбоље позе за дојење, каква треба да буде мајчина исхрана током дојења, када и како почети са увођењем немлечне хране, када и како прекинути с дојењем, који се проблеми могу јавити при дојењу и како их решити. 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
СЕПТЕМБАР: 13 је твој срећан број
АВГУСТ: 13 је твој срећан број
ПРОДУЖЕН РОК ЗА ИСПОРУКУ КЊИГА
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига за бољи живот у школи

   

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close