Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Вежбам на распусту и забављам се 1
Уз ову радну свеску дете ће моћи за време распуста да увежбава школско градиво на забаван начин. Задаци су подстицајни и усклађени с градивом првог разреда. Теме задатака су повезане с градивом српског језика, математике и Света око нас. За сваки дан распуста предвиђена је по једна активност. Одлично решење за креативно коришћење дететовог слободног времена на распусту! ОВА КЊИГА ЈЕ ДЕО КОМПЛЕТА ЗА РАСПУСТ ЗА ПРВАКЕ КОЈИ МОЖЕТЕ НАРУЧИТИ ПРЕКО БАНЕРА У ДЕЛУ АКЦИЈЕ НА НАШЕМ САЈТУ. КОМПЛЕТ ЗА ПРВАКЕ САДРЖИ ТРИ КЊИГЕ И КОШТА 986 ДИНАРА. 
Авантуре једне јединице
Пролеће је и цифра 1 силази с календара да би се прошетала по граду. Она ће нам помоћи да откријемо колико су нам бројеви неопходни у многим приликама. Тако су важни, а тако једноставни: има их безброј, али је довољно само десет цифара да их све саставимо! ОВА КЊИГА ЈЕ ДЕО КОМПЛЕТА ЗА РАСПУСТ ЗА ПРВАКЕ КОЈИ МОЖЕТЕ НАРУЧИТИ ПРЕКО БАНЕРА У ДЕЛУ АКЦИЈЕ НА НАШЕМ САЈТУ. КОМПЛЕТ ЗА ПРВАКЕ САДРЖИ ТРИ КЊИГЕ И КОШТА 986 ДИНАРА. 
Чајник Жилберовог прадеде
Упознајте Жилбера, главног јунака ове сликовнице, који ужива у прављењу најлепших чајника за становнике француског градића Фолвила. Међутим, једног дана сви ће носити Жилберове чајнике - на главама! ОВА КЊИГА ЈЕ ДЕО КОМПЛЕТА ЗА РАСПУСТ ЗА ПРВАКЕ КОЈИ МОЖЕТЕ НАРУЧИТИ ПРЕКО БАНЕРА У ДЕЛУ АКЦИЈЕ НА НАШЕМ САЈТУ. КОМПЛЕТ ЗА ПРВАКЕ САДРЖИ ТРИ КЊИГЕ И КОШТА 986 ДИНАРА. 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
СЕПТЕМБАР: 13 је твој срећан број
АВГУСТ: 13 је твој срећан број
ПРОДУЖЕН РОК ЗА ИСПОРУКУ КЊИГА
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига за бољи живот у школи

   

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close