Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Књигопакетић Сликовнице - одабери 4 од 4

Означите поља испред књига које желите

Чекај! Прво да ти испричам причу
Илустрације у овој сликовници подсећају на дечје цртеже, а једноставна прича, са потпуно неочекиваним и смешним преокретом на крају, освојиће и вас и ваше најмлађе. Оваквих смело написаних и храбро дизајнираних сликовница нема много у нашим књижарама, па се надамо да ће заљубљеници у дечју књигу поздравити једно овакво издање. 
Нисам ја слатка!
Топла и љупка прича о малој сови насмејаће и забавити читаоце и подсетити родитеље на сличне ситуације које су имали са својим малим дететом. Илустрације у овој књизи цртане су у потпуном складу са једноставним текстом. Ово је савршена књига за лаку ноћ. 
Рода радости
Иако је свима познато да роде не доносе децу, мало ко ће моћи да одоли нежним стиховима Стојанке Грозданов-Давидовић којима она најмлађима прича причу о величанствености тренутка у коме породица добија принову. Милица Ненадић, својим изузетним илустрацијама, значајно повећава уметнички домет ове књиге.  
Мама коза и седам јарића
Да ли се све баш тако догодило? Изабери или допиши крај! "Прича коју сам хтела да вам испричам је одлична прича, поучна и занимљива. Можда сте и чули за њу: МАМА KОЗА И СЕДАМ ЈАРИЋА. Али како да причам кад не знам крај? Изаберите један од седам понуђених завршетака или смислите неки сопствени..." 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ДЕЦЕМБАР: 13 је твој срећан број
НОВЕМБАР: 13 је твој срећан број
ОКТОБАР: 13 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 поклона за празнике

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close