Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Пакет за распуст за предшколце - одабери 3 од 3

Означите поља испред књига које желите

555 налепница - Путовања
Распусти и празници могу се провести на разним местима: на дивним пешчаним плажама, поред базена, у кампу или на скијању на планини. На страницама ове књиге можете обићи сва та месту уз мало маште! Искористите више од 555 налепница и сами створите најлепша места на која бисте волели да отпутујете. ОВА КЊИГА ЈЕ ДЕО ЛЕТЊЕГ КОМПЛЕТА ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ У ОКВИРУ КОГА ТРИ ОДЛИЧНЕ КЊИГЕ ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ МОЖЕТЕ КУПИТИ ЗА 988 ДИНАРА У ОДЕЉКУ АКЦИЈЕ. 
Мисли, па смисли!
Ваше дружење с децом драгоцено је за њихов развој. Уз ову књигу оно ће бити забавно и корисно, јер су то први кораци у математици. Подстичите дете на размишљање, тражите од њега да објасни зашто је дало баш такав одговор на дато питање, подстакните га да посматра сваку илустрацију и да на њој запази што више детаља, помозите му да пронађе одговарајуће налепнице за оне задатке у којима се од њега тражи да их залепи као одговор (постоје налепнице са словима, с бројевима, налепнице за означавање тачног одговора, као и оне за украшавање цртежа). ОВА КЊИГА ЈЕ ДЕО ЛЕТЊЕГ КОМПЛЕТА ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ У ОКВИРУ КОГА ТРИ ОДЛИЧНЕ КЊИГЕ ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ МОЖЕТЕ КУПИТИ ЗА 988 ДИНАРА У ОДЕЉКУ АКЦИЈЕ. 
Kо се кога уплашио
"Kо се кога уплашио" је прича која нас води кроз несвакидашње шумске пределе. Упознајући нас са најлепшим пејзажима дивље природе и њеним становницима, аутор нас, кроз причу о топлим породичним и срдачним пријатељским односима, уводи у авантуре јунака. У овој причи се обичан одлазак по воду претворио у урнебесну авантуру, чији је виновник преплашени зека. Да су у страху велике очи, потврђују поступци изненађених животиња и зекина фантастична интерпретација једног сасвим обичног догађаја. ОВА КЊИГА ЈЕ ДЕО ЛЕТЊЕГ КОМПЛЕТА ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ У ОКВИРУ КОГА ТРИ ОДЛИЧНЕ КЊИГЕ ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ МОЖЕТЕ КУПИТИ ЗА 988 ДИНАРА У ОДЕЉКУ АКЦИЈЕ. 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУЛ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ЈУН: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
МАЈ: 13 je твој срећан број!
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 радних свезака за предшколце
 за забаву у хладу

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close