Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

28. јул 2017.

ПРОДУЖЕН РОК ЗА ИСПОРУКУ КЊИГА

Испоруку књига које су наручене преко нашег сајта, „Креативни центар" у Србији обавља искључиво преко службе CITY EXPRESS, по принципима брзе курирске испоруке.

Уобичајени рок за испоруку је до три радна дана.

 У наредна два месеца очекује се значајно повећање броја уџбеничких наруџбина, па смо одлучили да привремено продужимо рок за испоруку на четири радна дана од дана обраде поруџбине како бисмо имали довољно времена да пажљиво и без грешака, које се могу десити у брзини, све наруџбине отпремимо на време.

14. јул 2017.

ЈУЛ: 13 је твој срећан број

Као и сваког месеца награђујемо наше купце - 13 књига за најсрећније купце са сајта www.kcknjizara.rs и из Клуба књижаре "Креативни центар" у Београду.

Овог месеца књигу на поклон добили су и читаоци који су куповали преко нашег сајта: Љиљана Мандић из Београда, Бабовић Мирјана из Београда, Славка Гутеша из Бача,Сања Костић из Врања, Слађан Милетић из Бора,Владимир Костић из Врања, Марија Микић из Ниша, Јелена Иваз из Бољевца, Сузана Михајлович из Београда,Бранка Мостарац из Београда, Ивана Станковић из Пирота, Тијана Пешић из Лесковца, Ксенија Јокић из Београда

Јулске добитнике извукла је наша сарадница Весела Антонова, менаџерка за страна права агенције Quarto Foreign Rights, која је посетила „Креативни центар". Купујте и даље преко нашег сајта www.kcknjizara.rs и очекујте и у августу један од 13 поклона!

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су чланови клуба књижаре „Креативног центра": Горан Драгаш, Емилија Јовановић, Дарко Стефановић, Дубравка Петровић, Јелена Латинкић, Петра Миљковић, Андрија Миливојевић, Милица Савиншек, Биљана Теодосић Мирковић, Гордана Бига, Кристина Ђокић, Марко Бацановић, Лазар Маринковић

Јулске добитнике извукла је Исидора Јузбашић из Клуба књижаре Креативни центар". Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у августу један од 13 поклона!   

14. јун 2017.

ЈУН: 13 је твој срећан број!

Као и сваког месеца награђујемо наше купце - 13 књига за најсрећније купце са сајта www.kcknjizara.rs и из Клуба књижаре "Креативни центар" у Београду.

Овог месеца књигу на поклон добили су и читаоци који су куповали преко нашег сајта: Виолета Драшковић из Смедарева, Слободан Станцул из Панчева, Тамара Буркић из Београда, Тијана Пауновић из Трговишта, Тања Тасић из Ниша, Ивана Вучић из Беле Паланке, Јелена Грковић из Новог Сада, Снежана Тунгуз из Нове Црвенке, Јелена Брзај из Смедарева, Јелена Лазић, Горан Миленковић из Београда, Александра Цвијановић из Сенте и Небојша Божер из Темерина.
Јунске добитнике  извукла је Тања Мижић из „Креативног центра".
Купујте и даље преко нашег сајта www.kcknjizara.rs и очекујте и у јулу један од 13 поклона!

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су чланови клуба књижаре „Креативног центра": Хана Ролингер, Гаврило Јеленић, Ангелина Стефанови, ћМилена Цонић, Катарина Јовановић Миланковић, Добрила Миљковић, Дуња Пекић, Ленка Дешић, Нина Франк. Данка Синадиновић, Милош Јовановић, Луција Ђуровић.

Јунске добитнике извукла је Стана Стојић из Клуба књижаре Креативни центар".Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у јулу један од 13 поклона!    

15. мај 2017.

МАЈ: 13 je твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су: Ива Весовић из Београда, Марија Прерадовић из Оџака, Ивица Николић из Обрежа, Јелена Андрић из Београда, Милица Пошарац из Шимановаца, Јелена Савић из Александровца, Милена Весковић из Београда, Марија Пајић из Будисаве, Светлана Просница из Новог Сада, Татјана Милошевић из Инђије, Ана Дугет из Свилајнца, Ана Цветић из Новог Пазара, Славица Гладовић из Комирића и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у јуну један од 13 поклона! Мајске поклоне извукла је Јелена Бањанин, комерцијалиста у „Креативном центру".

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра": Јелена Латинчић, Максим Јовановић, Катарина Јовановић Миланковић, Биљана Вујовић, Јелена Граховац, Добравка Вулић, Симонида Пајковић, Милорад Петровић, Јована Томашевић, Ивана Мариновић, Јелена Станишић, Кристина Кежевић Михајловић, Нера Симоновић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у јуну  један од 13 поклона! Мајске поклоне извукла је Јелена Драгојловић, ПР „Креативног центра".

13. април 2017.

АПРИЛ: 13 је твој срећан број

АПРИЛ: 13 је твој срећан број

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су чланови клуба књижаре „Креативног центра": Драгана Јокић, Маша Бараћ, Драгана Игњатовић, Катарина Јовановић Миланковић, Соња Тошковић, Тања Кандић, Јована Томић, Сергеј Митровић, Милица Лајбеншпергер, Ана Бешевић, Драгана Симовић, Весна Ерцег, Наталија Сиљановић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у мају један од 13 поклона! Априлске добитнике извукли су Душан Павлић, ликовни уредник и Александар Ристовић, главни менаџер књижарске продаје у „Креативном центру".

Овог месеца књигу на поклон добили су и: Валентина Стевановић из Београда, Јана Ђокић из Горњег Матејевца, Јована Марковић из Београда, Александра Којић из Крагујевца, Јелена Малиновић из Врања, Драгана Церовина из Београда, Јасмина Орлић из Новог Сада, Милена Илијић из Ниша, Биљана Апостоловски Перић из Каћа, Светлана Драгин из Бечеја, Дубравка Радановић из Београда, Јелена Јовановић из Ужица, и Дора Керкез из Новог Сада које су купили књиге преко нашег сајта и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у мају један од 13 поклона! Априлске поклоне извукао је Дејан Беговић, извршни директор „Креативног центра".

13. март 2017.

МАРТ: 13 је твој срећан број

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра": Гаја Шећеровић, Ђурђа Ракић, Јелена Јовановић, Милица Ковачевић, Иван Хаџић, Ива Калаба, Сања Лужанин, Маша Бараћ, Урош Вучић, Биљана Васић, Драгана Игњатовић, Јелена Живановић,и Милена Симић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број!Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у априлу један од 13 поклона! Мартовске поклоне извукла је Исидора Јузбашић из Клуба књижаре"Креативни центар".

Овог месеца књигу на поклон добили су: Татјана Јоксимовић из Београда, Катрина Декић из Сомбора, Сузана Михајловић из Београда, Вања Живковић из Београда, Анђела Протић из Врања, Данка Синадиновић из Београда, Слађана Самарџић из Сенте, Буљана Зец Радосавлљевић из Марадика, Јелена Ранисављевић из Мартинаца, Сузана Котарац из Ваљева, Снежана Николић из Стублина, Емина Гавриловић из Чачка и Јасмина Латиновић из Београда који су купили књиге преко нашег сајта и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у априлу један од 13 поклона! Мартовске поклоне извукао је Бојан Нешић из „Креативног центра".

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
13 је твој срећан број - годишње извлачење
ДЕЦЕМБАР: 13 је твој срећан број
НОВЕМБАР: 13 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 поклона за празнике

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close