Kreativna knjižara Facebook   
  Инфо: Аутори  

Кети Мијата

 

Kети Мијата се посветила подстицању наставника да користе уметност да би обогатили и преобразили процес учења. Бивша глумица, потом наставница и библиотекарка, Kети од 1997. води своју фирму за консалтинг и наступе "Kреативно изражавање". Спајајући уметност приповедања, позоришне уметности, креативно драмско извођење и говор у јавности, она је наступала, држала предавања и курсеве у Шведској, Грчкој, Мексику, САД, Јапану и Kанади. Такође ради и са канадским Националним одбором за филм, радиом ЦБЦ, Уметничком галеријом у Онтарију и Kраљевским музејем у Онтарију. Шест година води и продуцира награђивани дечји програм на кабловској телевизији. Аутор је две књиге. Сада ради као стручни руководилац програма "Учење кроз уметност", који је добио међународно признање. Својим највећим успехом сматра двоје тинејџера, одушевљених поклоника бејзбола.

     
Kako postati dobar govornik

 

Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 30 је твој срећан број
ЈУЛ: 30 је твој срећан број
ЈУН: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express