Kreativna knjižara Facebook   
  Инфо: Аутори  

Симеон Маринковић

 

Симеон Маринковић је рођен 1941. године у Попови код Блаца. Завршио је Учитељску и Вишу педагошку школу у Kрушевцу, Филозофски факултет у Скопљу, магистрирао и докторирао на Филолошком факултету у Београду. Kрајем шездесетих година 20. века ради као учитељ, од 1980. године ради као регионални просветни саветник, а крајем осамдесетих постаје и саветник за питања образовања у Влади Републике Србије. Током деведесетих ради на Универзитету у Нишу као професор методике српског језика и књижевности. Издавачку кућу Kреативни центар основао је 1989. године, где и данас ради као главни уредник.

     
Környezetismeret 1 : munkalapok az általános iskolák első osztálya számára (2019) Környezetismeret 1 : tankönyv az általános iskolák első osztálya számára (2019) Tigi, hajdemo u šetnju Čudna čavka čavrljala

 

Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
МАРТ: 30 је твој срећан број
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА САЊАШ

 

    

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close