Kreativna knjižara Facebook   
  Инфо: Аутори  

Јасминка Петровић

 

Јасминка Петровић (1960) студирала је шпански језик и књижевност. Написала је више од 30 књига за децу и младе („Школа“, „Ово је најстрашнији дан у мом животу“, „Од читања се расте“, „Породица“, „Бонтон“, „Да ли сте ви жаба?“, „35 калорија без шећера“, „Дугина долина“…). Њене књиге преведене су на двадесет пет језика, а неке од њих су и драматизоване у позориштима за децу у Београду, Сарајеву, Загребу и Стокхолму. Јасминка Петровић је била уредник тинејџерске емисије на радију. Писала је за многе часописе („Тик-Так“, „Велико двориште“, „Хупер“, „Политикин Забавник“). Уређивала је „National Geographic Junior“ на српском језику. Учесник је у различитим програмима и пројектима који подстичу дечју машту и стваралаштво. Са удружењем „Крокодил“ организује књижевни фестивал за децу „Крокодокодил“. Сценариста је дечје серије „Кукурику шоу“ (РТС). Један је од оснивача Покрета за побољшање културе за децу и младе „Ура култура“. Инспирацију проналази у разговорима с децом. Велику подршку добија од породице, родбине и пријатеља. Воли јесен, море и ветар.

     
Baštovanov san O dugmetu i sreći O mačkama, notama i bubama Sve je u redu

 

Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 30 је твој срећан број
ЈУЛ: 30 је твој срећан број
ЈУН: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express