Kreativna knjižara Facebook   
  Инфо: Аутори  

Соња Хартнет

 

Соња Хартнет је рођена у аустралијском граду Мелбурну 1968. године. Прву књигу објавила је кад је имала само петнаест година. Након тога уследили су бројни романи, међу којима су најпознатији "Оф а Боy" (2000), "Тхе Силвер Донкеy" (2004), "Суррендер" (2005). За своје стваралаштво добила је мноштво награда, укључујући и награду Астрид Линдгрен – АЛМА (2008) – најзначајнију светску награду у области књижевности за децу. Својим садржајем, али и формом, дела Соње Хартнет трасирала су нов правац у књижевности за децу и младе. Она умногоме прелазе узрасне границе и у њима уживају и одрасли читаоци. Соња Хартнет не бави се лаким темама, већ својим читаоцима нуди изазове, не устручавајући се да проговори о самоћи, злостављању, тешким породичним ситуацијама и тамним странама дечје личности. Прецизним и сликовитим језиком и сложеним техникама приповедања она при том постиже то да свако следеће дело у уметничком смислу надмаши претходно.

     
Duhovo dete

 

Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
МАРТ: 30 је твој срећан број
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА САЊАШ

 

    

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close