Kreativna knjižara Facebook   
  Инфо: Аутори  

Душан Петричић

 

Душан Петричић је рођен 1946. године у Београду, Југославији. Дипломирао је на Академији примењених уметности у Београду. Учествовао је у писању или илустровању преко тридесет дечјих књига издатих у Северној Америци или Југославији. У његова дела спадају и илустрације и карикатуре које је радио за "Њујорк тајмс", "Вол стрит џурнал", "Торонто стар", као и за многе југословенске велике дневне новине и магазине. Душан Петричић је био професор илустрације и анимације на Академији примењених уметности у Београду и на Шеридан колеџу, Оаквил, Kанада. Добитник је бројних признања на многобројним међународним изложбама и сајмовима у: Токију, Амстердаму, Београду, Лајпцигу, Москви, Будимпешти, Анкари, Њујорку, Торонту, Скопљу... Од 1993. године са својом породицом живи и ради у Торонту.

     
Kućni duhovi

 

Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 30 је твој срећан број
ЈУЛ: 30 је твој срећан број
ЈУН: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express