Kreativna knjižara Facebook   
  Инфо: Аутори  

Цао Венсјуен

 

Цао Венсјуен рођен је 1954. године у провинцији Ђијангсу, на југу Kине. Професор је кинеске књижевности на Пекиншком универзитету и потпредседник Пекиншког удружења писаца. Објавио је велики број прича и тринаест романа, који су постали класици модерне кинеске књижевности за децу. Његове приче говоре о узбудљивим доживљајима дечака и девојчица, њиховим дирљивим пријатељствима, суочавању са светом одраслих и у великој мери инспирисане су пишчевим сећањима на дечачке дане и другове из детињства. Добитник је бројних признања за књижевност: Kинеске националне награде за књижевност, престижне кинеске награде за дечју књижевност Сун Ћинглинг, Бинг Син, награде Златни петао за сценарио написан за екранизацију романа "Сламната колиба", као и Награде Ханс Kристијан Андерсен, која се додељује ауторима чија су дела дала трајан допринос дечјој књижевности због чега је често називају и Нобеловом наградом за књижевност за децу.

     
Put vetra Slamnata koliba

 

Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 30 је твој срећан број
ЈУЛ: 30 је твој срећан број
ЈУН: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express