Kreativna knjižara Facebook   
  Инфо: Аутори  

Оливер Ушман

 

Оливер Ушман рођен је 1977. године у Везелу. Откад зна за себе, воли да измишља приче, а почео је да их записује када је напунио дванаест година. По завршеним студијама језика и књижевности радио је у једној маркетиншкој агенцији у Берлину. Данас, поред књига, пише и новинске чланке о видео-игрицама и рок музици и држи курсеве креативног писања. Живи у природи, ван града, где са супругом Силвијом Вит пише књиге за децу и младе. Њих двоје смислили су серијал прича о хаотичној дружини која живи у комуни, под називом „Хартмут и ја“. Њихов дом могуће је виртуелно посетити на интернету, а о популарности серијала говори и то да је макета овог необичног дома била постављена као права кулиса у једном музеју. Слободно време Оливер Ушман најрадије проводи са супругом, у друштву с мачкама и рибицама. Осим тога, изузетно воли да игра фудбал.

     
Neko te posmatra Gejmeri

 

Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 30 је твој срећан број
ЈУЛ: 30 је твој срећан број
ЈУН: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express