Kreativna knjižara Facebook   
  Инфо: Аутори  

Златко Васић

 

Златко Васић је рођен 1973. године у Апатину. Од 1995. године запослен је у Kултурном центру Апатин, на месту уредника књижевног програма. Пише поезију и прозу. Радове је објавио у преко тридесет књижевних часописа, новина, зборника и билтена. Од 2012. до 2017. године педесет његових прича за децу прочитано је у емисији "Добро јутро, децо" Радио Београда 1. Добио је бројне награде, међу којима су најзначајније прва награда на 30. Фестивалу југословенске поезије младих у Врбасу, прва награда на Фестивалу поезије младих Вукови ластари, као и прва награда на конкурсу за кратку причу емисије "Добро јутро, децо" Радио Београда 1. Објавио је две збирке песама ("Ужаснути хор" и "Вечера са женом која губи моје ствари"), роман "Војска облака и соли", као и роман за децу "Чудесно путовање". Живи и ради у Апатину.

     
Šumski derbi Čudesno putovanje

 

Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 30 је твој срећан број
ЈУЛ: 30 је твој срећан број
ЈУН: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express