Kreativna knjižara Facebook   
  Инфо: Аутори  

Мег Розоф

 

Мег Розоф је рођена 1956. у Бостону, у савезној америчкој држави Масачусетс. Читање је открила у раном детињству и оно је за њу представљало бег из средине у коју се није уклапала. Своје тинејџерске године такође описује као неспретне и неприлагођене. Студирала је енглески језик и уметност на Универзитету Харвард. Током студија је била на школовању у Лондону, где је похађала чувени Колеџ за уметност и дизајн Свети Мартин. Након завршеног факултета радила је петнаест година у области маркетинга и издаваштва. Смрт најмлађе сестре била је прекретница у њеном животу, након чега је написала своју прву књигу – "Мој садашњи живот" – вишеструко награђивани роман за младе. Написала је осам романа, који су добили најзначајније књижевне награде: Награду "Карнеги" (2007), Награду листа "Гардијан" за најбољу дечју књигу (2004), Награду "Принц" (2005), Награду Астрид Линдгрен, Награду "Коста", Награду Немачке за најбољи роман за децу и младе (Deutscher Jugendliteraturpreis). Живи у Лондону с мужем, ћерком и псима.

     
Ono što sam bio

 

Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
МАРТ: 30 је твој срећан број
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА САЊАШ

 

    

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close