Kreativna knjižara Facebook   
  Инфо: Аутори  

Анита Ерић

 

Анита Ерић, стручни сарадник – педагог, ради у предшколској установи „Нада Наумовић“ у Kрагујевцу. Радно и професионално искуство стицала је кроз сарадњу, размену и истраживање васпитно-образовне праксе. Радила је као сарадник многих институција и удружења чија су циљна група били деца, родитељи и колеге стручни сарадници и васпитачи. Такође, учествовала је у реализацији пројеката УНИЦЕФ-а као део тима који је у сарадњи с локалним партнерима радио на унапређивању и обезбеђивању квалитетног образовања за сву децу. Члан је Мреже подршке инклузивном образовању (МИО), коаутор и реализатор четири акаредитоване обуке из области предшколског образовања и васпитања. Писала је и објављивала бројне чланке. „Растимо уз децу. Приручник за рад васпитача с децом од 3 до 6,5 година“ написала је као коаутор с Татјаном Павловић 2016. године. Члан је Друштва педагога Србије.

     
Portfolio refleksivnog praktičara (za vaspitače) Portfolio refleksivnog praktičara (za stručne saradnike) Učenje kroz praksu u vrtiću. Priručnik za refleksivne praktičare

 

Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
ЈАНУАР: 30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ - ГОДИШЊЕ ИЗВЛАЧЕЊЕ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ПОРАСТЕШ

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close