Kreativna knjižara Facebook   
  Инфо: Аутори  

Татјана Павловић

 

Татјана Павловић, стручни сарадник – психолог и психотерапеут, ради у предшколској установи „Ђурђевдан“ у Kрагујевцу. До сада се професионално остварила у следећим областима образовања: развојно и стратешко планирање, социјална и образовна инклузија, развој курикулума, образовање Рома, тимски рад, развој и примена ненасилне комуникације, превенција насиља, превладавање етничких предрасуда и мултикултуралност. Члан је Мреже подршке инклузивном образовању (МИО) и Мреже практичара из области предшколства. Сарадник је на многим пројектима МПНТР-а, радила је као спољни сарадник Завода за унапређивање образовања и васпитања, као и Завода за вредновање квалитета образовања, а од 1996. године сарадник је УНИЦЕФ-а. Дугогодишњи је тренер и водитељ акредитованих програма. Kоаутор је и реализатор четири акредитоване обуке из области предшколског образовања и васпитања. Писала је и објављивала многе чланке и аутор је и коаутор бројних приручника из области образовања. „Растимо уз децу. Приручник за рад васпитача с децом од 3 до 6,5 година“ написала је као коаутор са Анитом Ерић 2016. године.

     
Portfolio refleksivnog praktičara (za vaspitače) Portfolio refleksivnog praktičara (za stručne saradnike) Učenje kroz praksu u vrtiću. Priručnik za refleksivne praktičare

 

Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
ЈАНУАР: 30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ - ГОДИШЊЕ ИЗВЛАЧЕЊЕ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ПОРАСТЕШ

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close