Kreativna knjižara Facebook   
  Инфо: Аутори  

Лука Дејановић

 

Рођен у Новом Саду (10.2.1994), још као врло мали се интересује стилизовану уметност. У основној школи показује интерес за кратке стрипове где је на дневној бази стварао кратке гегове, ликове, све у циљу насмевања читаоца. 2009. године уписује средњу техничку школу у Новом Саду где је добио прво стучно, ликовно образовање, након чега у ИВ години одлучује да упише Академију уметности у Новом Саду на смеру „Графичке комуникације“. Након завршетка основних студија уписује мастер академске студије на смеру за дизајн књиге и илустрацију. Професионално се бави илустрацијом, радивши за клијенте из различитих делова света попут Kанаде, Америке, Турске, Kине. Велике одлике Лукиног стваралаштва су јака стилизација, хумор и естетика инспирисана из анимираних филмова. Тренутно живи и ради као илустратор у Новом Саду.

     
Imate li kefalo? 2 Imate li kefalo? 1

 

Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 30 је твој срећан број
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express