Kreativna knjižara Facebook   
  Инфо: Аутори  

Весна Ћоровић Бутрић

 

Весна Ћоровић Бутрић је рођена у Земуну, где је завршила основну школу и Земунску гимназију. Прешла је мост (велика одлука за једну Земунку!), стигла на Филолошки факултет и са њега изашла с дипломом професора југословенске књижевности и српскохрватског језика. Као стални хонорарни сарадник у "Политици" је провела годину дана. На Радио Београду је од 1984. радила емисију "Поштована децо", у то време једну од најслушанијих. Дечја редакција Радио Београда, на челу са уредником Драганом Лукићем, била је место на којем су почеле да се нижу приче, па потом и књиге за децу. Прва је била "Џепно пиле", појавила се 1989. године, обогаћена илустрацијама Моме Капора. Уследила су бројна издања међу којима су "Улица на љуљашки", 1999. године (Награда "Невен"), "Бићу сновослагач", 2001. године са Слободаном Бештићем (Награда Сигридруг за монодраму за децу), "Оставити код Руже", 2003. године (Награда Раде Обреновић), "Измислица", 2017. године (Награда "Гордана Брајовић") и многе друге. Од 1993. године је радила на Телевизији Београд, у Образовном програму, а 2003. године се вратила на Радио Београд, на место одговорног уредника Програма за децу, младе и породицу, где ради и данас.

     
Bongo. Ili: Družina retkih kućnih ljubimaca

 

Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 30 је твој срећан број
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express