Kreativna knjižara Facebook   
  Инфо: Аутори  

Луис Керол

 

Право име славног енглеског књижевника, математичара, логичара, професора Универзитета и истакнутог фотографа свога доба Луиса Керола било је Чарлс Латвиџ Доџсон. Родио се у селу Дерсбери 27. јануара 1832. године као треће од једанаесторо деце у породици локалног свештеника. Школовао се у Ричмонду и Регбију, а 1851. године стигао је на Универзитет Крајст Черч у Оксфорду, где је после шест година постао магистар, а после десет стекао звање ђакона Англиканске цркве и добио место професора математике. 1865. године објавио је роман под називом „Алиса у Земљи чуда“, који је у наредних неколико година био преведен на француски, немачки, италијански и руски језик, чиме овај писац стиче светску славу и богатство. Ипак, Керол је до краја живота остао професор математике на свом колеџу, а све што је зарадио дао је у добротворне сврхе. Умро је 14. јануара 1898. године у Гилфорду.

     
Izabrane pesme

 

Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 30 је твој срећан број
ЈУЛ: 30 је твој срећан број
ЈУН: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express