Kreativna knjižara Facebook   
  Инфо: Аутори  

Дејан Пејовић

 

Дејан Пејовић је рођен 2. 8. 1973. године у Београду. Завршио је Дванаесту београдску гимназију и дипломирао на Одељењу за филозофиију Филозофског факултета Универзитета у Београду. Радио је као спољни сарадник Сектора за културу листа „Политика“. Од 2003. године ради као наставник Филозофије и Грађанског васпитања и то: у Пољопривредној школи са домом ученика ПК „Београд“ (2003-2005), у Седмој београдској гимназији (2004-2017). Од септембра 2017. године ради у Дванаестој београдској гимназији. Аутор је: Филозофије, уџбеника за четврти разред гимназије и средњих стручних школа (у издању „Креативног центра“ 2019. године) као и чланака: „Изазови савремених биотехнологија – когнитивно, морално побољшљње и едитовање гена” и „Изазови моралног биопобољшања” објављених 2016. године у часопису „Православље“. Сарађује са Центром за биоетичке студи је у Београду од 2015. године. Један је од аутора, организатора и реализатора акредитованог семинара за стручно усавршавање наставника основних и средњих школа „Биоетика у учионици“. Поља његовог интересовања су: биоетика, однос филозофије и теологије, однос филозофије и књижевности, као и методика наставе Филозофије.

     
Filozofija, udžbenik za četvrti razred gimnazije i srednjih stručnih škola

 

Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 30 је твој срећан број
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express