Kreativna knjižara Facebook   
  Насловна:  
A186

Kруг око света | Бен Њуман

Ова необична књига развија моћ запажања и концентрацију код најмлађих читалаца. На сликама с мноштвом занимљивих детаља дете најпре истражује пределе из разних крајева света.

 
B262

Узбуна у кући белих медведа | Станка Брдар

Ова сликовница настала је у жељи да код деце пробуди еколошку свест и да их позове да допринесу очувању животне средине.

C788

Шумски дерби | Златко Васић

У ову утакмицу домаћини ће ући спремни да оставе своје срце на терену. Улог је велики, а они имају само једну шансу. Ако изгубе утакмицу, изгубиће свој дом...

 
B261

Прутко | Џулија Доналдсон

Ову несвакидашњу причу у стиховима, проткану хумором и узбудљивим ситуацијама, написала је Џулија Доналдсон, једна од најпопуларнијих дечјих списатељица у Великој Британији.

C787

Да лако схватиш матиш 3 | Милан Батавељић, Милена Вранић, Слађана Маричић

Задаци из ове збирке код деце подстичу радозналост, моћ расуђивања и логичко размишљање, а приликом њиховог решавања открива се см...

 
A185

Успавана лепотица

Сажет текст написан према познатој бајци Шарла Пероа у детету ће пробудити машту и жељу да га допуни. Привлачне илустрације Наташе Коњевић позивају на посматрање и запажање.

A184

Снежана и седам патуљака

Сажети текст написан према познатој бајци браће Грим подстиче дете на допуњавање омиљене приче, а илустрације Милице Мастелице пробудиће у деци машту и жељу за посматрањем и запажањем.

 
A183

Ружно паче

Текст написан према познатој бајци Ханса Кристијана Андерсена у детету ће пробудити машту и жељу да га допуни. Привлачне илустрације Јелене Васиљевић инспирисаће дете да уочава детаље и прошири причу.

A182

Мачак у чизмама

Текст написан према познатој бајци Шарла Пероа покреће у детету машту и жељу да допуни причу, а илустрације Соње Пауновић подстичу дете да посматра и запажа детаље.

 
C786

Имате ли кефало? 2 | А. Ђармати Шимон

Ово је друга од три књиге намењене свима онима који воле изазове и решавање математичких проблема. У њој ће се читалац срести с магијом бројева, илустрованим задацима, решаваће квадрате и логичке загонетке … и при томе ће се одлично забављати.

C785

Наша гошћа година | Добрица Ерић

Ове године навршило се 60 година од објављивања прве књиге Добрице Ерића. Славећи тај велики јубилеј, припремили смо с великом пажњом и љубављу ново издање ове збирке.

 
C784

Дар-Мар | Драгана Младеновић

У овој књизи живе песме с грешкама, али не обичним него намерним и с добрим разлогом убаченим речима-уљезима. Трагајте за њима!

D185

Пројектна настава 2. Приручник за учитеље | Невена Перић

Приручник је креиран с циљем да помогне учитељима у планирању и реализацији пројектне наставе у другом разреду.

 
C783

Принцезино извињење | Весна Алексић

Софији се испунила жеља. Добила је кућног љубимца. И то не једног него два. Бели и Жућа су два немирна мачета која у краљевству праве силне несташлуке и тата се због тога страшно љути.


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 30 је твој срећан број
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express