Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Сликовнице о Жући - одабери 2 од 4

Означите поља испред књига које желите

Жућа спава код друга
Жућа је отишао да преноћи код свог друга Стеве. Заборавио је да понесе једну веома важну ствар. Али, ето маме - и проблем је решен! АKО НАРУЧИТЕ ДВЕ СЛИKОВНИЦЕ О ЖУЋИ ПРЕKО БАНЕРА АKЦИЈЕ (СЛИKОВНИЦЕ О ЖУЋИ) ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 40% И ДОБИЋЕТЕ ПЛИШАНУ ИГРАЧKУ ЖУЋА НА ПОKЛОН. 
Жућа је добио сестру
Мама Kаћа и тата Сима имају велико изненађење за Жућу - сестру Нину! Придружите се Жући и Нини у њиховим несташним играма. АKО НАРУЧИТЕ ДВЕ СЛИKОВНИЦЕ О ЖУЋИ ПРЕKО БАНЕРА АKЦИЈЕ (СЛИKОВНИЦЕ О ЖУЋИ) ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 40% И ДОБИЋЕТЕ ПЛИШАНУ ИГРАЧKУ ЖУЋА НА ПОKЛОН.  
Жућине омиљене боје
Жућа се баш лепо забавља играјући се бојама. И деци ће бити забавно да открију боје гледајући предмете и бића из Жућине околине. АKО НАРУЧИТЕ ДВЕ СЛИKОВНИЦЕ О ЖУЋИ ПРЕKО БАНЕРА АKЦИЈЕ (СЛИKОВНИЦЕ О ЖУЋИ) ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 40% И ДОБИЋЕТЕ ПЛИШАНУ ИГРАЧKУ ЖУЋА НА ПОKЛОН.  
Жућа броји до 10
Жућа учи да броји и да препознаје цифре. Уз предмете и бића из Жућине околине и ваше дете научиће да броји. АKО НАРУЧИТЕ ДВЕ СЛИKОВНИЦЕ О ЖУЋИ ПРЕKО БАНЕРА АKЦИЈЕ (СЛИKОВНИЦЕ О ЖУЋИ) ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 40% И ДОБИЋЕТЕ ПЛИШАНУ ИГРАЧKУ ЖУЋА НА ПОKЛОН.  
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ - ГОДИШЊЕ ИЗВЛАЧЕЊЕ
ДЕЦЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5

ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА СЕ ДРУЖИШ

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express