Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Ух, ал` ми се спава!
Потреба за игром, као и потреба за сном, спада у најзначајније чиниоце развоја сваког детета. У задовољавању потребе за игром деца често иду до крајњих граница, па није реткост видети дете које је заспало од исцрпљености усред игре. У овој сликовници те две потребе хармонично се спајају на духовит начин.
Зеки више не треба флашица
Сликовница која ће помоћи вашем детету да флашицу замени шољом.
Да сам ја Еским
Kао и већина деце, и Влада жели да открије ствари које не зна. Заједно са главним ликовима – Владом и његовом сестром Ленком - малишани замишљају шта би радили у новонасталим ситуацијама. Након прочитане књиге дете се из света маште враћа у свет у којем живи богатије за нова сазнања. У својим маштарењима о томе како је бити Еским, Влада и Ленка уче да праве игло – кућицу од леда, возе се санкама по снегу и срећу животиње које живе на Северном полу.
Разлике
Вештица-почетница има проблема са употребом свог чаробног штапића. Шта год да покуша, догоди се супротно: од великог постаје мало, од дугачког кратко... Заједно са овом неспретном вештицом деца ће научити основне појмове дате у паровима супротности. На крају, вештици ће поћи за руком да створи нешто чиме ће бити задовољна.
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
МАРТ: 30 је твој срећан број
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
ЈАНУАР: 30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА СЕ СМЕЈЕШ

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close