Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Бележница за сваку девојчицу
Све власнице "Kњиге за сваку девојчицу" сигурно ће желети да имају и "Бележницу за сваку девојчицу"! "Бележница" је практична књижица, комбинација роковника и дневника, која ће девојчицама помоћи да боље организују школске и приватне обавезе, да испланирају своје време да не би заборавиле када имају писмени из српског, час модерног плеса или кад треба да се нађу с њим… Kњига садржи распоред часова, менструални календар, дневник здраве исхране и много места за записивање свега онога што се догађа свакој девојчици.
Игра одрастања – 9 нивоа до победе
У овој књизи се на забаван и духовит начин, језиком компјутерских игара који ти је близак, објашњавају правила древне игрице под називом Одрастање. Игрица Одрастање обухвата девет нивоа које треба прећи, а који се односе на оно што ти је у овом тренутку најважније – физички изглед, емотивни живот, родитеље, друштво, забаву, школу итд. На сваком нивоу постоје задаци, упутства, помоћ и бонуси, а ти треба да сакупиш одређен број поена Зрелости. Читајући ову књигу, добро ћеш се забавити, али ћеш и сазнати много тога важног за одрастање.
Уџбеник за заљубљивање
Хоћеш ли да се заљубиш? Или баш нећеш? Може ли се уопште са заљубљивањем тако - хоћу-нећу? Ова књига ће ти помоћи да проникнеш у "теорију заљубљивања" и откријеш да ли се правила могу применити у пракси. Упознај Ику, Пакија, Стефана, Јецу и остало друштво - они ће те, корак по корак, водити кроз лавиринт питања и осећања... Нудимо ти смех до суза, али и драму...
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
МАРТ: 30 је твој срећан број
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
ЈАНУАР: 30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА СЕ СМЕЈЕШ

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close