Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Шекспир за заљубљене
Вилијем Шекспир, великан светске књижевности, имао је дубок увид у тајне љубави и с много разумевања и мудрости писао је о њима. Зато чак и данас његова драмска дела и његова поезија, поред свега осталог што нам доносе, јесу и моћно средство за упознавање с дубинама људског срца. Књига Шекспир за заљубљене извлачи с позоришне сцене и из песничких антологија шекспировску науку о љубави како би нам пружила неке од могућих одговора на питања попут ових: Зашто неке особе немају среће у љубави? Како се излечити од љубави? Постоји ли љубав за цео живот? У чему је тајна завођења? Како се борити против љубоморе? Ово је књига за све оне који су волели, који воле и који ће волети.
Љубав
100% тинејџерска књига! Шта значи волети? Зашто се у неким породицама љубав више показује него у другим? Зашто смо толико стидљиви због љубави? Шта треба да радимо како бисмо изашли с неким? Зашто секс буди у нама и жељу и страх у исти мах? Ово су нека од многобројних питања која ви, тинејџери, постављате себи, а Ноели Вијале и Стефан Клерже пружају вам одговоре и смернице за размишљање. Захваљујући њиховим саветима, ова књига ће вам помоћи да боље разумете велику загонетку коју представља љубав и преокрете које она изазива у сваком од нас.
Уџбеник за заљубљивање
Хоћеш ли да се заљубиш? Или баш нећеш? Може ли се уопште са заљубљивањем тако - хоћу-нећу? Ова књига ће ти помоћи да проникнеш у "теорију заљубљивања" и откријеш да ли се правила могу применити у пракси. Упознај Ику, Пакија, Стефана, Јецу и остало друштво - они ће те, корак по корак, водити кроз лавиринт питања и осећања... Нудимо ти смех до суза, али и драму...
Мале љубавне песме
Нежни, топли стихови наше познате песникиње Зорице Бајин Ђукановић и виртуозне илустрације Марице Кицушић, понеће вас, попут чаробног ћилима, у неодољиви свет у којем владају љубав и истинска осећања.
Приче о љубави
Чудесни певач Орфеј успева да изведе из подземног света вољену Еуридику, али је због окрутне игре богова заувек губи. Животи Марије и Пјера Кирија преплићу се у научном истраживању, а њихова љубавна прича украшена је и Нобеловим наградама за физику и хемију. Лјубав између Тристаоа и Изабеле рађа се у данашњем Бразилу, окружена бедом, предрасудама и насиљем... Ове и многе друге дивне приче о љубави Роберто Пјумини дочарава снагом речи и дубоком осећајношћу која чини да се за књигу вежу и велики и мали читаоци.
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 30 је твој срећан број
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express