Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Шта да очекујете док чекате да затрудните
Књига "Шта да очекујете док чекате да затрудните" представља детаљан водич за будућу трудноћу. У њој се налази мноштво практичних савета, препорука и поступака за жене које се спремају да затрудне и желе да својој будућој беби од самог почетка обезбеде најбоље могуће услове за здрав развој. Будуће маме, али и тате, наћи ће у књизи одговоре на многа питања, на пример: како довести тело у топ-форму за прављење бебе, којих се животних навика треба одрећи, а које треба неговати, како се утврђује време овулације, када треба потражити помоћ због проблема с плодношћу итд. На крају књиге налази се планер плодности који ће бити од велике користи у вођењу евиденције о свему што се догађа у авантури званој зачеће.
101 начин да детету покажете да га волите
Многи родитељи мисле да дете аутоматски "зна" да је вољено, самим тим што је члан породице. Дете то, међутим, не може знати све док му родитељи то јасно и не покажу. Ова књига помаже родитељима да лакше науче "језик" показивања љубави према сопственој деци, што је од кључне важности за развој срећне и самопоуздане личности.
У корак с развојем
Књига "У корак с развојем" писана је с топлином, хумором и дубоким поштовањем према деци. Аутор нам пружа јасне и прецизне описе универзалних особина деце узраста од четири до четрнаест година. Обрасци развоја описани у књизи наставницима ће користити за реализовање наставног плана и програма, а родитељима ће помоћи да разумеју развојне потребе своје деце.
Зека
Радна сликовница "Зека" намењена је деци предшколског узраста. Кроз бројне задатке и игре деца се упознају са овом занимљивом животињом. Прављење зеке од папира и салвете, слагање слика од делова, бојење скривене слике, доцртавање, запажање детаља на слици, игра меморије, рецепти из Зекине кухиње, неке су од активности које нуди ова забавна књига. Уз књигу се као додатак налазе налепнице и друштвена игра "Ко је бржи?".
Авантуре једне јединице
Пролеће је и цифра 1 силази с календара да би се прошетала по граду. Она ће нам помоћи да откријемо колико су нам бројеви неопходни у многим приликама. Тако су важни, а тако једноставни: има их безброј, али је довољно само десет цифара да их све саставимо!
Желите ли да видите звезду?
Астор жели да постане звезда! Зато његов другар Рубен набавља књигу о хипнози и учи мађионичарске трикове како би му помогао. Сви послушно прате и најмањи Рубенов покрет, па он убрзо постаје уверен да је велики мађионичар попут Мандрака. Да ли ће Рубенове мађионичарске вештине помоћи Астору да освоји главну улогу на аудицији за коју се пријавио? Чувени шведски аутор Улф Старк на дирљив, али и духовит начин прича приче о пријатељству и свим оним авантурама које одликују одрастање.
Наполеон и Т-кекс
У Гргечкој бари живи дечак по имену Напе. Има једанаест година и могло би се рећи да је смарач и штребер. Посебно због тога што не воли баш много фудбал, али зато зна све о животињама и брижљиво води евиденцију о угроженим и несталим врстама. Живот у Гргечкој бари уопште му није био узбудљив све док два истраживача нису објавила да траже чудовиште које живи у Великом језеру. Са својим другом Андешом, познатијим под надимком Ајнштајн, и неустрашивом другарицом Кајом Напе ће учинити све што може да тим лажним истраживачима осујети планове и да им не дозволи да ухвате последњи примерак угрожене врсте.
Тртко и велика крађа потока
Мала земља крај потока поприште је ситних догађаја и крупних мисли. Тамо не постоји ништа брже од потока, а и најмањи догађај повод је за велико славље. Тртко обично баца бућ-каменчиће у поток и разговара с пачетом, Нјушкало мути воду, Лијан Кифлијан пече кифлице, а Октава носи велики шешир и пева лепе песме.
Случај Ромео
Током представљања новог, револуционарног читача електронских књига у једној гимназији у Милану материјализовао се Ромео. Из страница књиге извукла га је Софија, млада редитељка и велика обожаватељка Шекспира. Њеној позоришној трупи недостајао је управо главни глумац за представу Ромео и Јулија. Долазак младог Монтекија у 21. век изазваће много невоља, као и огромно интересовање медија. Разумној и мудрој Софији неће бити лако да одоли шарму чувеног Ромеа.
Љубав
100% тинејџерска књига! Шта значи волети? Зашто се у неким породицама љубав више показује него у другим? Зашто смо толико стидљиви због љубави? Шта треба да радимо како бисмо изашли с неким? Зашто секс буди у нама и жељу и страх у исти мах? Ово су нека од многобројних питања која ви, тинејџери, постављате себи, а Ноели Вијале и Стефан Клерже пружају вам одговоре и смернице за размишљање. Захваљујући њиховим саветима, ова књига ће вам помоћи да боље разумете велику загонетку коју представља љубав и преокрете које она изазива у сваком од нас.
Путовање за почетнике
Ова је књига позив на путовање. Написана је како би те мотивисала да кренеш на пут и помогла ти да у њему уживаш. У књизи ћеш наћи савете о ономе што ти је потребно за сваку фазу путовања – почевши од припреме за пут и организације, преко самог пута, па до повратка кући. Сазнај: како убедити родитеље да те пусте, како путовати, где и кад путовати, с ким путовати, како испланирати путовање, које су (могуће) опасности на путу, зашто је важно путовати.
Тајна планинске пећине
Ово је још једна у низу забавних књига намењених дружењу деце и родитеља. Поред уживања у читању приче, ту је и мала гимнастика за мозак. Трагајући заједно с Брзим, Мудрићем и Бојанком за тајном пећине деца размишљају и решавају логичке задатке. Решења се најчешће крију у разумевању текста и опажању детаља на илустрацијама.
Kреирај нове хаљине за виле
Научи да црташ најлепше виле и откриј њихов чаробни свет. Прочитај упутства за цртање, употреби различите материјале, доврши цртеже и украси их налепницама. Торбица садржи 14 мустри, 40 цртежа, 142 налепнице и 24 табле с материјалима за улепшавање цртежа.
Монструми су забавни
У овој несвакидашњој књизи најмлађе читаоце очекује преко 120 занимљивих задатака у којима су главни јунаци монструми - велики број длакавих, ћелавих и раздраганих чудовишта! У вежбанци ћете наћи низ оригиналних идеја за доцртавање, као и слободан простор за цртање, у којем ће дете моћи слободно да искаже своју машту. Решавање логичких низова, бројење и пребројавање елемената у скупу, вежбе запажања и логичког размишљања само су неке од активности које нуди ова књига. Ту су и луди лавиринти, страшне слагалице и многи други задаци у којима ће дете уживати. На крају књиге налазе се решења задатака.
Јагњету више не треба ћебенце
Уз помоћ ове сликовнице дете ће се лакше ослободити претеране везаности за ћебенце.
Брат Вук
„Брат Вук“ изузетан је роман у којем се преиспитује природа емоција и начин на који свако од нас гради своје место у свету, између сећања и сумње. Представљена као приповест у два гласа, ово је прича о једној породици примораној да промени живот, као и о путовању по једној земљи која се распада. У књизи се укрштају глас Жир, осмогодишње девојчице, која креће у „експедицију, у правцу ватре и средишта Земље“, и истог лика, али као адолесценткиње која се присећа необичне авантуре из детињства. Португалска списатељица Карла Маја де Алмеида пронашла је праву меру наративне строгости и магичног у писању овог романа и створила једно мало чудо.
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 30 је твој срећан број
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express