Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Ево добре књиге да научиш! - одабери 4 од 4

Означите поља испред књига које желите

Да ли је комунизам прича за малу децу?
Некада давно људи су пожелели да се ослободе беде капитализма. И шта се десило с њиховим сновима? Које су све могућности они испробали – или могли испробати – не би ли направили бољи свет? Кроз причу испричану једноставним језиком, налик на дечју, читалац се упознаје са настанком капитализма, класним борбама и кризама у њему и различитим идејама о томе како комунизам треба да изгледа. Са епилогом који дубоко задире у теоријска питања и који ће задовољити и читаоце којима се уводна прича чини наивном и дечјом, ова књига је савршена за све оне што сањају о бољем, праведнијем и срећнијем свету.
Библија. 40 библијских личности
Упознајте 40 значајних личности о којима се говори у Библији. Сазнајте ко су им родитељи, а ко потомци, ко су им били пријатељи, а ко непријатељи, у којим су важним догађајима учествовали и какав је био њихов однос с Богом
ОВАЈ СВЕТ МОЖЕ ДА БУДЕ БОЉИ – Моји разговори с ћерком о економији
Јанис Варуфакис подухватио се тешког задатка да исприча причу о економији која неће бити досадна његовој ћерки тинејџерки и њеним вршњацима. Економске проблеме и појаве и њихов утицај на човека објашњава једноставним језиком, а у објашњењима посеже и за класицима научне фантастике, као што су „Франкенштајн“, „Блејд ранер“, „Звездане стазе“ или „Матрикс“. Ова књига биће једнако занимљива свима онима које занимају одговори на питања о томе откуд сва та неправда и неједнакост у данашњем свету, како настају разорне финансијске кризе и у ком правцу треба размишљати и делати да би се ситуација променила набоље. Читајући ову књигу, сазнаћете зашто се може десити да човечанство на крају истреби само себе, попут безумног вируса, и у чему се састоји нада да свет може да буде бољи.
Зашто људи ратују?
Нико не воли рат – он доноси само патњу и муке и сеје смрт. Али може ли се замислити свет без ратова? И по чему се рат разликује од других облика насиља? Да ли је рат израз природне агресивности или је повезан са животом у друштву? И, ако је тако, како се рат мењао с развојем културе? Зашто он није нестао с напретком цивилизације? Да ли су сви ратови једнаки и да ли се може говорити о праведним и неправедним ратовима? Не постоје ни једноставни ни готови одговори на сва ова питања, али је потребно да се она бар поставе – то су питања која наводе на размишљање о начину на који људи живе заједно.
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 30 је твој срећан број
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express