Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Ево добре књиге да се дружиш! - одабери 4 од 4

Означите поља испред књига које желите

Stand by me
Најбољи пријатељ ће увек бити уз тебе! То најбоље знају Моли и Бет пошто су и у најлепшим и у најболнијим тренуцима увек биле ту једна за другу. Зато су се веома растужиле када су сазнале да њихов вољени рођак Грејам пати због једног давно прекинутог пријатељства. Одлучиле су да му помогну и повеле га у Рикову продавницу, где су се проласком кроз тајанствена врата сви вратили у 1960. годину. Није било лако снаћи се, али су девојчице убрзо откриле да је ипак могуће пронаћи изгубљену пријатељицу чак и у времену у којем нема Инстаграма, а бројеви телефона се налазе у некој дебелој књизи под називом "телефонски именик".
ПОП РОK 40 легендарних извођача и музичких група
Упознајте 40 легендарних извођача и музичких група који су исписали историју музике – од рокенрола до електронске музике. Биографије, репертоари, избор албума, хитова, славних концерата, као и ставови музичара и њихово деловање на друштвеној сцени.
Путовање за почетнике
Ова је књига позив на путовање. Написана је како би те мотивисала да кренеш на пут и помогла ти да у њему уживаш. У књизи ћеш наћи савете о ономе што ти је потребно за сваку фазу путовања – почевши од припреме за пут и организације, преко самог пута, па до повратка кући. Сазнај: како убедити родитеље да те пусте, како путовати, где и кад путовати, с ким путовати, како испланирати путовање, које су (могуће) опасности на путу, зашто је важно путовати.
Дружење, изласци и забављање
Правила лепог понашања за тинејџере - Читајући ову књигу тинејџери ће сазнати да лепо понашање заиста може да утиче на њихов друштвени живот и да им олакша склапање и одржавање пријатељстава и веза са оним посебним особама које су им мало више од пријатеља. У овој књизи тинејџери ће пронаћи: како да се упознају с људима и оставе добар први утисак, како да започну разговор, како да слушају, како да стекну нове другове, који су учтиви начини решавања проблема с пријатељима, шта да кажу кад их неко притиска да пробају дрогу, зашто су другови понекад злобни, како да позову неког на излазак, како да пристану на позив (или да га одбију) када њих неко позове да изађу, шта да раде кад је време за раскид, шта указује на то да су у вези у којој их партнер злоставља, нешто о лепом понашању у сексу ... и још много тога.
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 30 је твој срећан број
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express