Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Ево добре књиге да предахнеш! - одабери 4 од 4

Означите поља испред књига које желите

Фудбал 40 славних играча
Упознајте 40 славних играча који су обележили историју фудбала. Биографије, титуле, трансфери, утакмице одигране за државну селекцију, чувени голови, освојене Златне лопте, фер-плеј, клубови у којима су играли и такмичења на којима су учествовали.
Двојица под кошем
Мршавко се осећао прилично усамљено када се с родитељима преселио у Порто Векјо. Није лако бити без пријатеља, а уз то и кошаркаш у граду у којем се цени једино фудбал. Ипак, када је упознао Кулера и открио да се и у Порто Векју игра кошарка, све се променило. Почео је да игра за "Шарксе" и упознао је Кека, Јогија, Техна, Пјетра и Паола, а захваљујући Кулеру, и једну Силвију, због које му се језик стално везивао у чвор. Тим "Шаркса", с тренером Отом на челу, био је мали али одлучан у намери да победи на шампионату у кошарци. Сви они заједно откриће како се игра за тим на терену, али и у животу.
Приручник за 50 тајних мисија – како преживети у свету одраслих
Шпијунирај, истражуј, скривај, шшш!, крећи се као нинџа, глуми, експериментиши, путуј, упознај, планирај, освајај… ПРИРУЧНИК – 50 ТАЈНИХ МИСИЈА 50 изазова за праве тајне агенте који намеравају да преживе у свету одраслих.
Риболике приче и прибор
Ако сте се икада питали зашто је спортски риболов тако привлачан и забаван, онда је ово права књига за вас. Овде ћете наћи одговоре на питања: да ли рибе спавају, у којим се све водама крију, како се везује удица, чему служи олово… и шта је неопходно од опреме и прибора за спортски риболов. Овај необичан приручник намењен је деци и младима који су заинтересовани за тајне пецарошког заната, али и свим осталим љубитељима природе и овог спорта.
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 30 је твој срећан број
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express