Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Животиње
Мекана, лагана, нежна и пријатна на додир… Ова платнена сликовница намењена је упознавању с омиљеним животињама у најмлађем дечјем узрасту.
Kо? Шта? Где? ДОМАЋЕ ЖИВОТИЊЕ
Картонска сликовница у којој можете посматрати слике заједно са децом и постављати им питања како бисте их на забаван начин подстакли да упознају свет домаћих животиња. Књиге из едиције Ко? Шта? Где? намењене су дружењу деце и родитеља. Постављање питања на основу слика подстаћи ће децу да открију одговоре и да тако брзо и лако упознају свет који их окружује.
Kо? Шта? Где? АФРИЧKЕ ЖИВОТИЊЕ
Која је највећа птица на свету? Која животиња има најдужи врат, а која на носу има рог? Прочитајте ову духовиту картонску сликовницу и сазнајте мноштво занимљивости из света афричких животиња. Књиге из едиције Ко? Шта? Где? намењене су дружењу деце и родитеља. Постављање питања на основу слика подстаћи ће децу да открију одговоре и да тако брзо и лако упознају свет око себе.
Где станују животиње
Нова књига из едиције "Отвори прозорчић" помоћи ће вашем детету да уз смех и игру сазна многе занимљивости из животињског света. Отварањем прозорчића иза којих се крију изненађења најмлађи читаоци ће на забаван начин сазнати где станују неке животиње.
Чудесна дивљина
Картонска сликовница за најмлађе читаоце са едукативним садржајем и иновативним интерактивним техничким решењем које ће вас одушевити. Кроз стихове који се лако памте деца ће моћи да се упознају с неколико животиња из дивљине. Да бисте открили које су то животиње, на свакој страни употребите два прореза која једну страницу претварају у три! Помоћу овакве интерактивне сликовнице најмлађи ће веома рано заволети књиге и уживаће у њима и када буду били старији.
1000 životinja – Larousse
Дружећи се са овом књигом деца ће се забављати гледајући слике, научиће називе животиња и упознаће се с многим занимљивим и чудним створењима. Животиње, њихов живот и станишта представљени су посредством реалних и привлачних илустрација које подстичу радозналост деце у односу на свет који их окружује.
ЖИВОТИЊСKИ СВЕТ - мали истраживачи
Позивају се сви мали истраживачи! Кренимо на пут око света да бисмо упознали разне животиње и видели где оне живе. Отворите прозорчиће из ове занимљиве књиге која вас упознаје са животињским царством и сазнајте нешто више о њиховим стаништима, исхрани и ономе што воле да раде.
Афричке животиње - Право је уживање цртати!
Ова књига савршен је водич за све мале уметнике. Препуна је једноставних цртежа који воде децу кроз цртање корак по корак. У њој има и много корисних савета за бојење. Можеш ти то!
Мој атлас животиња - Larousse
Овај изузетно илустровани атлас животиња намењен је малишанима од 6 до 10 година. Карте које приказују у којим областима живе поједине животињске врсте и илустрације које дочаравају живот животиња у различитим годишњим добима помоћи ће вам да упознате животиње свих континената и сазнате како оне живе. Посебно ће вас изненадити велики постер на којем су приказане све животиње света!
555 налепница - Животиње
Искористите више од 555 налепница и сами сместите животиње тамо где им је место. Упознајте се са свим врстама животиња: од домаћих и дивљих, преко пустињских и морских, па све поларних и афричких. Уживајте у овој поучној и забавној књизи.
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 30 је твој срећан број
ЈУЛ: 30 је твој срећан број
ЈУН: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express