Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Outlet - одабери од 1 до 10

Означите поља испред књига које желите

Замак
Срећко или Кипер, како га зову у Великој Британији, спада у ред омиљених ликова из света дечјих књига. Нјегов творац је познати британски илустратор Мик Инкпен. Едиција "Срећкове приче" доносе забавне али и поучне приче о псу Срећку и његовим другарима − прасету Гигију, прасенцету Аци и псу Тики. Ова дружина никада не седи скрштених руку и ногу; кад год су пред неким проблемом, они га успешно решавају јер су довитљиви и спремни да једни другима помогну. Они су најбољи другови.
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 499 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 250 ДИНАРА!
У кући - Моја прва слагалица
Најбоље се учи кроз игру. Играјући се слагалицама из ове књиге, ваше дете ће спонтано научити да препознаје предмете и бића из околине и да их правилно именује. Играјте се што више са својом децом. Шест слагалица за децу до шест година.
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 1020 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 510 ДИНАРА!
Ја сам цветна принцеза
У књизи ћете се упознати са четири цветне принцезе, наћи ћете 26 цртежа које треба довршити, као и 12 табли с материјалима и 250 налепница за улепшавање цртежа. Уз књигу се добија и огрлица за принцезу.
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 990 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 495 ДИНАРА!
Папирне лутке - Роботи
Ова забавна књига, намењена предшколцима, садржи упутства за прављење дванаест робота од папира. Спојте већ исечене делове папира и потом саставите фигуре Шпицка, Зомбивоја, Минифона, Брзошрафа и осталих робота шаљивих имена. Занимљиве активности пружиће деци прилику да изразе креативност и да вежбају моторичке способности.
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 880 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 440 ДИНАРА!
У потрази за скупоценим ћилимом
Дуле је кажњен јер је исфлекао старински ћилим у трпезарији. Седи у соби и толико је тужан да његов измишљени пријатељ плави змај Луле одлучује да се појави и утеши га. Заједно крећу у потрагу за новим ћилимом и то прераста у праву авантуру.
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 524 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 262 ДИНАРА!
На врхове прстију!
Мадам Оленска саопштава свима у Зојиној класи да могу да почну да играју на врховима прстију пре него што је програмом предвиђено. То је као пребрз раст: истовремено изазива вртоглавицу и плаши. Док Џонатан смишља своју прву кореографију и први пут у животу се среће са љубомором, Зоја се суочава са многим значајним сумњама: да ли је је заиста талентована за балет? Ако није, шта да ради у животу? Академија је балетска школа из романа, с правилима као из романа, у којој се све одвија ка у роману. Личи на многе праве балетске школе, али није ниједна од њих. Истинит је међутим, труд који сваки од главних јунака улаже да би остварио свој сан.
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 466 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 233 ДИНАРА!
Мисли, па смисли!
Ваше дружење с децом драгоцено је за њихов развој. Уз ову књигу оно ће бити забавно и корисно, јер су то први кораци у математици. Подстичите дете на размишљање, тражите од њега да објасни зашто је дало баш такав одговор на дато питање, подстакните га да посматра сваку илустрацију и да на њој запази што више детаља, помозите му да пронађе одговарајуће налепнице за оне задатке у којима се од њега тражи да их залепи као одговор (постоје налепнице са словима, с бројевима, налепнице за означавање тачног одговора, као и оне за украшавање цртежа).
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 750 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 375 ДИНАРА!
Браца долази у град
У малом успаваном градићу на северу Индије троје малишана помно прати шта се дешава на улици и чека да се, упркос јакој киши, појави веома необичан гост. Kо је Браца? Да ли су га стварно киднаповали мајмуни кад је био мали? Да ли заиста уме да имитира шиваћу машину? Хоће ли се икада Скрасити и Оженити Већ Једном? Kад је коначно стигао, Сарита, Рави и беба били су истог тренутка сигурни у то да ће се њихови животи потпуно променити...
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 376 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 188 ДИНАРА!
Матје Идалф пред првим изазовом
Прва књига из серијала о Матјеу Идалфу Већ у својој десетој години Матје Идалф био је славан по томе што је сваке године упропашћавао краљев рођендан невероватним глупостима. То је чинио чак и по цену тога да не оствари свој највећи сан – да се упише у чувену Школу Елите. Али те године прослава краљевог рођендана умало се није претворила у праву драму. Страшна браћа Естаф погазила су Црвену заклетву и угрозила краљев живот. За Матјеа Идалфа то је било превише – нико сем њега не сме да упропасти краљев рођендан!
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 591 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 188 ДИНАРА!
Kланови, лажњаци и остали безвезњаци
Од силних кланова може да ти позли! Ако ниси њихов, према теби су ужасни. А ако си уз њих, мораш да поштујеш правила. Ко још чезне за правилима? Тревор Ромен зна све о клановима и зна због чега они постоје: због тога што свако жели да има другове. Сазнаћеш: како да препознаш клан, како да видиш ко је фолирант, 10 најбољих начина за "одржавање" другарства, као и које ће ти цаке помоћи да изађеш на крај с клановима.
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 640 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 320 ДИНАРА!
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
МАРТ: 30 је твој срећан број
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
ЈАНУАР: 30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА СЕ СМЕЈЕШ

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close