Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Outlet - одабери од 1 до 10

Означите поља испред књига које желите

Бррм!
Помоћу бројних задатака за вежбање бојења и цртања дете сазнаје низ занимљивости о возилима. Разноврсна питања и поучни задаци прави су подстицај деци млађег предшколског узраста да развију машту и изразе креативност. Графомоторичке вежбе, вежбе запажања, логичког размишљања и друге активности заинтересоваће дете да само открије бројне занимљивости о превозним средствима. Саставни део ове необичне књиге јесте трактор састављен од бојица. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 640 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 320 ДИНАРА! 
Еци, пеци, пец
Драги одрасли, придружите се најмлађима у игри речима тако што ћете им прочитати стихове и помоћи да доврше реченицу одговарајућом римом. Предлажемо вам и да: поставите детету и друга питања у вези са сликом; подстакните дете на то да само смисли стихове у вези с још неким појмом са слике; помозите му да међу понуђеним решењима задатка пронађе налепницу са тачним одговором и потом је залепи у празно поље поред одговарајућег стиха. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 457 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 229 ДИНАРА! 
Најлепше шаре за нокте
Заборави на досадне једнобојне нокте и научи да користиш разнобојне лакове, налепнице и шљокице. Ова књига ти предлаже двадесет шест оригиналних и забавних шара за нокте – од оних једноставних до оних компликованијих. У њој су дата упутства за украшавање ноктију и наведен је сав неопходан прибор. Украси нокте прво себи, а потом и својим другарицама! АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 620 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 310 ДИНАРА! 
Триста славујевих песама
Приче о животињском свету који умногоме личи на наш могу читати млади и старији. Радомир Путниковић, један од наших најзначајнијих баснописаца, опомиње да се не заборавимо, већ да хуманост и бригу о другима ставимо у први план битисања. Јунаци басни из ове књиге подсетиће нас на различите могућности разрешавања сукоба, на то да нисмо сваки пут у праву и, што је најважније, да наша промена може учинити свет бољим и праведнијим. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 1490 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 745 ДИНАРА! 
Од златне рибице до Месеца
Деца воле да откривају свет. Зато стално постављају занимљива питања. Како настају пахуље? Како полеће ракета? Зашто мачка преде? Крени са нама у авантуру нових открића! Сазнај и ти како настаје дуга, зашто су пчеле корисне, како рибице дишу под водом, као и одговоре на многа друга питања. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 604 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 302 ДИНАРА! 
Хаос у породици Kалман
Заменити породицу? На ту идеју сигурно никада не би дошли ни Оле ни његова рођака Аника. А и зашто би? У њиховој кући увек се нешто догађа, што није нимало чудно будући да под истим кровом живе две породице. Али онда се код њих доселила и бака, па је живот у породици Калман озбиљно уздрман. Тада је настао прави хаос! Комшија Шнајдер одједном више никога није пуштао да уђе у шупу у дворишту. Да ли се можда у њој сакрио одбегли заробљеник о коме су сви причали? Деци је било јасно – да би све опет постало онако лепо као што је било раније, потребан им је заиста добар план. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 570 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 285 ДИНАРА! 
Трговац снегом
Лети Биберко живела је у кући на стубовима, близу ветровите обале Албиона. Никада јој се није догодило ништа необично – све до једне зимске ноћи, ноћи у којој је код ње стигао трговац снегом. Он је за себе рекао да је алхемичар, највећи од свих који су икада постојали, а у коферу од махагонија донео је свој најновији проналазак. Тај проналазак промениће Летин живот, али и цео свет, заувек. Тај проналазак био је снег… АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 795 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 398 ДИНАРА! 
Добар дан, другови
Луанда, Ангола, 1990. Главни јунак ове књиге је Ндалу, обичан дечак који живи на необичном месту. Kао и сва остала деца, он се смеје својим наставницима, избегава да ради домаће задатке и воли да слуша узбудљиве приче. Али његови наставници су Kубанци, домаћи задаци су састави о радницима и сељацима, а приче су о банди Празан ковчег, која најчешће напада школе. Роман "Добар дан, другови" говори о групи пријатеља који проводе своје чаробно детињство у земљи у којој бесни рат. Али свет око њих се мења и то детињство не може заувек да траје... АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 504 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 252 ДИНАРА! 
Шаре за маштање
Ова бојанка инспирисана је нашим народним ткањем, а неки од цртежа садрже мотиве с пиротских ћилима. Бојење разноликих цртежа омогућује вам да вежбате прецизност и развијате естетски осећај. Сваки цртеж можете урамити када га обојите. Бојанка је намењена онима који желе да се опусте и уз помоћ маште отпутују у чаробни свет народних шара и облика. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 690 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 345 ДИНАРА! 
Ја сам принцеза лептирица
У књизи ћете се упознати са четири принцезе лептирице, наћи ћете 26 цртежа које треба довршити, као и 12 табли с материјалима и 330 налепница за улепшавање цртежа. Уз књигу се добија и огрлица за принцезу. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 940 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 470 ДИНАРА! 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ - ГОДИШЊЕ ИЗВЛАЧЕЊЕ
ДЕЦЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5

ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА СЕ ДРУЖИШ

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express