Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Outlet - одабери од 1 до 10

Означите поља испред књига које желите

Kазаћу те мами!
Летиција и Џенифер су се посвађале на школском вашару. Страшно су се наљутиле једна на другу и пожалиле се мајкама. Али мало су претерале… Хоће ли се и маме посвађати? Књига за подстицање читалачког самопоуздања.
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 359 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 180 ДИНАРА!
Мини скејтборд
Било да сте почетник у мини-скејтборду, било да желите да усавршите своје трикове с бордом, овај јасно написани и поступни водич научиће вас како да изводите олије, кик-флипове, клизање бордом и још много, много тога! Уз књигу добијате мини-скејтборд, резервне точкиће, мали одвијач и налепнице за даску.
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 1100 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 550 ДИНАРА!
Шта ли је то, људи моји?
Збирка загонетака - забава и дружење деце и родитеља. Ваше дружење с децом драгоцено је за њихов развој. Уз помоћ ове књиге оно ће бити забавно и корисно. Подстакните дете да одгонетне ове необичне језичке игре уз помоћ пратећих илустрација на којима се налазе загонетни појмови. Уживајте у дружењу!
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 670 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 335 ДИНАРА!
Kако је Дора победила стидљивост
Дора не воли да разговара с људима. Када је неко нешто пита, она поцрвени и просто се укочи од стида, а то није нимало пријатно. Зато жели да живи као Леандра на замишљеном острву, окружена једино животињама. Оне ништа не питају, не захтевају компликоване одговоре и прави су пријатељи. Ипак, с преплашеним стидљивим псом који не допушта да му се ико приближи није лако изаћи на крај. Уз мало храбрости и много упорности и стрпљења, Дора ће победити стидљивост…
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 581 ДИНАР, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 291 ДИНАР!
У природи - Моја прва слагалица
Најбоље се учи кроз игру. Играјући се слагалицама из ове књиге, ваше дете ће спонтано научити да препознаје предмете и бића из околине и да их правилно именује. Играјте се што више са својом децом. Шест слагалица за децу до шест година.
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 1020 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 510 ДИНАРА!
Kако писати некњижевне текстове
Овај приручник помоћи ће вашим ученицима да развију вештину писања некњижевних текстова. Дата упутства и странице које се могу умножавати прилагођени су способностима ученика. Ученици ће вежбати писање следећих врста некњижевних текстова: приповедачки текст (писање о неком догађају, доживљају или особи, писмо пријатељу), излагачки текст (кратка информација, објашњење, поређење, новински чланак, упутство за игру, рецепт за јело, упутство за употребу апарата), аргументативни текст (кратко излагање става, приказ књиге, пословно писмо, уводник), истраживачки текст (описни − о некој особи, о некој животињи, о неком месту), визуелни текст (дијаграми, мапе, графикони, табеле, фотографије и илустрације с легендама), други облици некњижевних текстова (спискови, обрасци за пријаву, упитници, обавештења, огласи).
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 570 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 285 ДИНАРА!
Ја као ти
Неколико младих силеџија сматра да се вечерњи провод узбудљиво завршава тек ако нађу неког човека који спава у парку, полију га бензином и запале. Таквом догађају присуствовао је младић Лука, који није припадао њиховој банди, али се није усудио да се умеша. Осећање кривице после тога није му давало мира. Да ли такав догађај може да се заборави? Колико је храбрости потребно да се грешка коју направиш исправи? Да ли је након свега могуће да постанеш бољи?
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 583 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 292 ДИНАРА!
Подучавање деце с поремећајима менталног здравља и учења у редовној настави
Циљ овог приручника је да помогне учитељима и наставницима који у оквиру редовне наставе раде са ученицима с посебним потребама, али и педагозима, психолозима, дефектолозима, педагошким асистентима, родитељима и свима онима који раде с децом и тинејџерима. У њему се на приступачан начин описују поремећаји менталног здравља и учења који се често срећу код школске деце, објашњава се како се сваки од њих може испољити у учионици и пружају се сугестије о томе шта да се уради, а шта не да би се подржао развој ових ученика. У књизи се налази и неколико формулара који се могу копирати и користити у настави.
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 1000 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 500 ДИНАРА!
Шта да радиш када умре неко кога волиш
Књига "Шта да радиш када умре неко кога волиш" намењена је деци у жељи да им помогне да се лакше суоче с осећањима која смрт вољене особе може да изазове, и у нади да ће у овој књизи наћи речи утехе које дају снагу да се овакви тешки тренуци преброде. Књига такође може помоћи и родитељима тако што ће им указати на то како деца могу да доживе нечију смрт. Ова књига нуди низ идеја шта да дете ради са својом тугом. Она храбри, умирује и објашњава.
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 370 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 185 ДИНАРА!
Kако разговарати с децом о разводу
Развод означава крај брака, али не и крај породичног живота. Вашој деци ће увек бити потребна оба родитеља која ће их волети и подржавати. Књигу дајте и бившем супружнику да је прочита и свакако поразговарајте о ономе што сте прочитали. Ма колико да вам је тешко, сачувајте достојанство, и знајте да вас чека награда. Када прођу дани патње и огорчености, ваша деца биће вам захвална због тога што сте успели да нађете довољно снаге да им примером покажете како треба да се понаша зрела особа.
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 490 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 245 ДИНАРА!
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
МАРТ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ПРЕДАХНЕШ

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close