Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Outlet - одабери од 1 до 10

Означите поља испред књига које желите

Зеки више не треба флашица
Сликовница која ће помоћи вашем детету да флашицу замени шољом.
Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 479 платићете је 240 динара.
У кући - Моја прва слагалица
Најбоље се учи кроз игру. Играјући се слагалицама из ове књиге, ваше дете ће спонтано научити да препознаје предмете и бића из околине и да их правилно именује. Играјте се што више са својом децом. Шест слагалица за децу до шест година.
Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 1020 платићете је 510 динара.
За све су криве плаве малине
Дуле се прејео сладоледа. Уф, како га само боли стомак! Зато Луле долеће да га забави. У новој авантури наилазе на кућицу сличну оној из бајке о Ивици и Марици, само што је ова прекривена плавим малинама. Луле напросто обожава да једе малине и то ће га увалити у велику невољу. Једино Дуле може да га спасе из руку опаке вештице.
Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 524 платићете је 262 динара.
Kоста у зоолошком врту
Драги одрасли, пред вама су занимљиве загонетке и цртежи за бојење и допуњавање који ће ваше тренутке заједничког читања и бојења учинити забавним и корисним. Придружите се најмлађима у игри одгонетања тако што ћете им помоћи да реше загонетке која поставља чика Раша. Такође, помозите детету и да бојећи поља открије лик скривен у мрежи, да прецрта делове тела животиње, обоји их и исече, потом да их споји и залепи на тањи картон, на крају да исече фигуру и дода са задње стране парче картона како би она могла да стоји усправно, да пратећи тачкице, нацрта животињу, обоји цртеж и дода налепнице.
Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 660 платићете је 330 динара.
Виља и Разбојниковићи
Осмогодишњој Виљи поново предстоји досадни летњи школски распуст. Породица креће на одмор, а онда се догађа нешто непланирано – напада их необична банда разбојника, која киднапује Виљу. За ову девојчицу тако почиње најзанимљивије лето у животу – купање у језеру, касни одласци на спавање, роштиљање поред логорске ватре, узбудљиви разбојнички походи и неограничене количине гумених бомбона. Укратко, све оно за шта Виљини презаузети родитељи, опседнути послом, никад немају времена и што никако не одобравају… У роману "Виља и Разбојниковићи" Сири Колу се на духовит и смео начин бави критиком савременог друштва, у којем се често губе породична блискост и осећај за праве вредности и у којем деци није нимало лако да одрасту и стекну самопоуздање.
Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 785 платићете је 393 динара.
Румини. Авантуре миша морепловца
Румини, сналажљиви мали миш, живи на улици и жарко жели да постане најславнији капетан брода на свету! Жели да се придружи банди мангупа, али, срећом, постаје мали од палубе на броду Краљица ветра, најбржем једрењаку у земљи Мишезији. Али Румини не воли да риба палубу! Више му се свиђа да дрема и машта о пустоловинама. С најбољим другом Баликом, другим бродским шегртом, дели авантуре и слаткише, али и казне. Краљица ветра, брод на којем плове, на необичном је и опасном путовању. Шта ће се десити кад наиђе на морско чудовиште, чудна створења Иверке, гусаре и трговце робљем на дугом путу пуном неизвесности и тајни? Румини и Балико неће морати превише да се труде да би упали у невоље…
Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 662 платићете је 331 динара.
Седам новчића
После неколико путовања кроз време која му је омогућио изрезбарени камен Сем је коначно открио где му је отац: у средњовековној Влашкој, у тамници крволочног тиранина Дракуле! Да би се снашао у ходницима времена и да би могао да спасе оца, Сем мора да сакупи седам новчића. Али на мноштво опасности из прошлости надовезују се и замке које му поставља неки тајанствени непријатељ…
Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 660 платићете је 330 динара.
Мохито
Ово је већ шеснаеста година како родитељи смарају Мохита тим заједничким одласком на море и то је стварно постало неподношљиво. Исте фаце, седење на плажи међу маторцима, несносна млађа сестра, сладолед и рибљи специјалитети јесу сав провод који се нуди. Зато Мохито једва чека да напуни осамнаест и крене с ранцем на леђима на пут по Европи и што даље од својих родитеља. Ипак, то летовање биће другачије од свих претходних. На тој досадној плажи упознаће Маргариту, још једну изгубљену душу. Њих двоје прекршиће многа правила у потрази за добрим проводом…
Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 583 платићете је 292 динара.
Шта да радиш кад си уплашен и забринут
Сваког понекад муче неке бриге и страхови. Али не мораш стално да будеш уплашен и забринут. Ова књига може ти у томе помоћи. Из ње ћеш сазнати: чега се плаше и о чему брину друга деца - не дешава се то само теби; како настају бриге и страхови; како твоје тело и ум заједнички утичу на то да се страхови појачају или смање; шта су то истеривачи страхова и брисачи брига - 10 начина да се осетиш сигурније, снажније и мирније; када и како треба потражити помоћ стручњака; шта треба да раде твоји родитељи и други одрасли - њима је намењен одељак "Порука одраслима".
Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 660 платићете је 330 динара.
Подучавање деце с тешкоћама у учењу у редовној настави
Потврђене, моћне методе и технике помоћи ће сваком ђаку да постане успешан у учењу. Сваки наставник има ђаке с тешкоћама у учењу. Без обзира на то да ли су они означени као ученици за специјално образовање, као спори или као понављачи, то су млада бића чији вам проблеми у учењу представљају свакодневни изазов. Ова књига је златан рудник за сваког наставника у чијој се учионици налазе и ђаци с тешкоћама у учењу. Методе и технике, које се реализују поступно, а које су тестирали бројни наставници, и лако применљиве активности, користиће свим вашим ђацима.
Ако наручите ову књигу преко банера Стални попуст у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 1220 платићете је 610 динара.
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 30 је твој срећан број
ЈУЛ: 30 је твој срећан број
ЈУН: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express