Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

555 налепница - Путовања
Распусти и празници могу се провести на разним местима: на дивним пешчаним плажама, поред базена, у кампу или на скијању на планини. На страницама ове књиге можете обићи сва та месту уз мало маште! Искористите више од 555 налепница и сами створите најлепша места на која бисте волели да отпутујете.
Вежбам на распусту и забављам се 2
Уз ову радну свеску дете ће моћи за време распуста да увежбава школско градиво на забаван начин. Задаци су подстицајни и усклађени с градивом другог разреда. Теме задатака су повезане с градивом српског језика, математике и Света око нас. За сваки дан распуста предвиђена је по једна активност. Одлично решење за креативно коришћење дететовог слободног времена на распусту!
Мој атлас људског тела - Larousse
Помоћу овог атласа малишани могу видети како изгледа људско тело и научити како раде различити органи. За сваку телесну дата је анатомска карта да би се боље разумела улога различитих органа. Ту је и велики постер помоћу којег малишани могу да мере висину и да лакше науче називе различитих делова тела.
Обука родитеља: илустровани водич
Едиција смешно-озбиљних илустрованих приручника под називом ТРЕБА - НЕ ТРЕБА намењена је тинејџерима који покушавају да се снађу у односима са родитељима и мноштву породичних правила, али и у непредвидивом и понекад суровом свету вршњака. Драги тинејџери, из приручника "Обука родитеља" сазнаћете шта ТРЕБА, а шта НЕ ТРЕБА да радите ако желите да вас родитељи пусте на рок концерт, да офарбате косу, ако желите да избегнете кућне обавезе или породичне прославе, ако не желите да вас ословљавају надимцима или да друштву препричавају догађаје из вашег детињства . Другим речима, шта треба а шта на треба да радите да бисте коначно научили родитеље да се понашају на прихватљив начин.
Путовање за почетнике
Ова је књига позив на путовање. Написана је како би те мотивисала да кренеш на пут и помогла ти да у њему уживаш. У књизи ћеш наћи савете о ономе што ти је потребно за сваку фазу путовања – почевши од припреме за пут и организације, преко самог пута, па до повратка кући. Сазнај: како убедити родитеље да те пусте, како путовати, где и кад путовати, с ким путовати, како испланирати путовање, које су (могуће) опасности на путу, зашто је важно путовати.
Ја сам звездана принцеза
У књизи ћете се упознати са четири звездане принцезе, наћи ћете 26 цртежа које треба довршити, као и 12 табли с материјалима и 200 налепница за улепшавање цртежа. Уз књигу се добија и огрлица за принцезу.
Belgrade Tourist Guide
Издање на енглеском језику књиге "Водич кроз Београд". Намењено је странцима који посећују наш главни град, представницима страних компанија и дипломатском особљу које борави у Београду, као и свима онима који се тек спремају да га посете. Књига предлаже десет могућих шетњи кроз које се на занимљив начин открива прошлост и садашњост Београда.
Будите добар родитељ
Ова књига доноси малу колекцију игара за породицу и игара које се односе на породицу. Оне су намењене одраслима који су због бриге за децу, око новца, посла, државе заборавили да мисле на себе, да ослушкују своја осећања и свој унутрашњи глас.
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 30 је твој срећан број
ЈУЛ: 30 је твој срећан број
ЈУН: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express