Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Развојна мапа
Раније објављена као постер, "Развојна мапа" је сада мала, али веома корисна књига. У њој ћете пронаћи преглед основних прекретница у менталном развоју детета од рођења па до седме године. Уз помоћ ове мапе тачно ћете знати шта да очекујете од свог детета и чиме га можете оптеретити у разним развојним добима. 
Шта нам кока даје?
Драги одрасли, придружите се најмлађима у игри речима тако што ћете им прочитати стихове и помоћи да доврше реченицу одговарајућом римом. Предлажемо вам и да: поставите детету и друга питања у вези са сликом; подстакните дете на то да само смисли стихове у вези с још неким појмом са слике; помозите му да међу понуђеним решењима задатка пронађе налепницу са тачним одговором и потом је залепи у празно поље поред одговарајућег стиха. 
Риба риби гризе реп
Kњига "Риба риби гризе реп" Јасминке Петровић састоји се од пет духовитих прича у којима јунаке десетогодишњаке муче разне бриге: велике уши, наочаре, љубомора и још много тога. Јунацима тих прича заједничко је то што имају потребу да буду прихваћени и омиљени у друштву и породици. Пролазећи кроз различите ситуације, па и авантуре, они успевају да надвладају своје бриге, да науче да буду задовољни собом и својим пријатељима, да буду толерантни, да поштују различитост и да схвате да је свет леп баш захваљујући разликама. 
Математика за предшколце
Ова радна свеска садржи 200 различитих и забавних активности које ће помоћи деци, узраста млађег од седам година, да усвоје основне математичке појмове. Садржаји су сврстани у четири области: Бројеви и рачунање, Облици и величине, Сналажење у простору и Запажање и логика. Аутор је захтеве у задацима пажљиво сложио од једноставнијих до сложенијих, водећи рачуна о развојним карактеристикама одговарајућих узраста. Деца на забаван начин савладавају почетне математичке вештине дружећи се са Аном, Луком, бака Ружом и дека Банетом. Ову радну свеску препоручујемо родитељима који желе да код своје деце пробуде и развијају интересовање за математику, као и васпитачима за рад с различитим узрасним групама у предшколским установама. 
Нови велики лавиринти
У књизи се налази више од 50 забавних лавирината које треба решити да би се пронашло благо, помогло пријатељима који су се изгубили да се поново нађу, спасло од вулкана који бљује лаву... 
Да пукнеш од смеха 3
Трећа збирка вицева настала на основу истраживања др Вере Смиљанић о утицају хумора на развој детета. Разликује се од претходних књига из ове серије по томе што су вицеви црнохуморни. Као и код ранијих књига, сваки виц праћен је илустрацијом, а читаоцима остављамо да сами процене шта је од тога смешније. 
Kоњ у чизмицама
Фика је на поклон добила коња. И то не било каквог коња! То је прави исландски пони, који је некада радио у циркусу и који уме да изводи разне акробације. Тата и мама се не слажу с тим да она задржи Ласеа, јер у њиховом малом дворишту уопште нема места за циркуског коња. Уз све то, тог коњића тражи и један стари кловн који жели да поврати своју славу. Фика је, међутим, обећала пријатељици Олги да ће се бринути о Ласеу и учиниће све да га задржи… 
Прича из мрављег света
Читајући "Причу из мрављег света", најмлађи читаоци упознаће се с дивном љубавном причом мравца и ћерке чувара мравље воденице. У жељи да по сваку цену остваре своју љубав, они ће на једном листићу кренути на дуг пут, у сусрет срећи. 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ - ГОДИШЊЕ ИЗВЛАЧЕЊЕ
ДЕЦЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
НОВЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига о свету компјутера

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express