Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

VEEEEELIKA VIKEND AKCIJA! - одабери од 1 до 8

Означите поља испред књига које желите

Благо воћа и поврћа
Постоји ли краљица јабука? Који жбун има гуњ округлих бомбона пун? Ко су брадати војници који стоје у равници? Шта се може наћи у бабарогиној башти? Без чијих мирисних листова нема лепих снова? Какве све тајне крију повртњак, воћњак, врзина и поље открићете у стиховима нашег славног песника Добрице Ерића.
Ако наручите ову књигу преко банера ВИКЕНД-АКЦИЈА, остварићете попуст од 50% и уместо 790 платићете је 395 динара.
Лекције из поезије за децу немирног духа
Kако се пише песма? Зашто песник мора да научи да посматра свет око себе? Да ли се песник рађа или се ствара? Одговоре на ова и многа друга питања у вези са писањем даје познати шпански песник и професор шпанске књижевности Луис Гарсија Монтеро. Предавања овог професора пуна су духа и префињене лирике и нимало не личе на строге лекције из уџбеника. Намењена су младим читаоцима радозналог духа, који трагају за поезијом у свету који нас окружује.
Ако наручите ову књигу преко банера ВИКЕНД-АКЦИЈА, остварићете попуст од 50% и уместо 1136 платићете је 568 динара.
Маче у џепу
Ова бајковита прича у стиху говори о једном несташлуку који се догодио у школи. Ђаци су хтели да изненаде наставника математике, али је он схватио њихову намеру и изненадио њих. На крају књиге читаоци ће открити како је бело малено маче очарало све у разреду. У "Пустоловном додатку" налазе се многе занимљивости из детињства песникиње Десанке Максимовић.
Ако наручите ову књигу преко банера ВИКЕНД-АКЦИЈА, остварићете попуст од 50% и уместо 795 платићете је 398 динара.
Где зека пије воду?
Ова збирка песама надахнута је богатом баштином народних песама за најмлађе. Kњига је одлична подршка родитељима - уз ове песме деца могу да се успављују, буде, облаче, купају, хране, уче првим корацима, речима, покретима и разним вештинама. Проходалице, цупаљке, ташуњалке, успаванке и ређалице неки су од облика песама из ове књиге, оних које деци могу да казују њихови најближи.
Ако наручите ову књигу преко банера ВИКЕНД-АКЦИЈА, остварићете попуст од 50% и уместо 760 платићете је 380 динара.
Kо се кога уплашио
"Kо се кога уплашио" је прича која нас води кроз несвакидашње шумске пределе. Упознајући нас са најлепшим пејзажима дивље природе и њеним становницима, аутор нас, кроз причу о топлим породичним и срдачним пријатељским односима, уводи у авантуре јунака. У овој причи се обичан одлазак по воду претворио у урнебесну авантуру, чији је виновник преплашени зека. Да су у страху велике очи, потврђују поступци изненађених животиња и зекина фантастична интерпретација једног сасвим обичног догађаја.
Ако наручите ову књигу преко банера ВИКЕНД-АКЦИЈА, остварићете попуст од 50% и уместо 377 платићете је 189 динара.
Дај ми крила један круг
Одабране песме и приче Владимира Андрића, аутора надалеко познатог и вољеног "Пустолова". Kњига за праве сладокусце, који ће уживати у надигравању мајстора писане речи и надахнутих илустратора. Посвећена је успомени на Владу Стојиљковића, који је волео овакву сорту књижевних игара.
Ако наручите ову књигу преко банера ВИКЕНД-АКЦИЈА, остварићете попуст од 50% и уместо 1777 платићете је 889 динара.
Ала је леп овај свет
Збирка песама Јована Јовановића Змаја "Ала је леп овај свет" намењена је најмлађој читалачкој публици, али и свима онима који ће уз најмлађе уживати у стиховима које су и сами волели као деца. Преко сто најпознатијих песама представљено је у виду четири тематске целине, кроз годишња доба. Изванредне илустрације групе аутора, посебна пажња посвећена избору ћириличких фонтова, као и савремен приступ графичком обликовању текста, дали су познатим стиховима сасвим ново рухо. Као посебан поклон на крају збирке очекује вас и познати Змајев драмски текст за луткарску представу "Несрећна Кафина". Предлошци за ове лутке налазе се на посебном додатку на крају књиге и уз мало вештине и добре воље добићете сопствено мало луткарско позориште.
Ако наручите ову књигу преко банера ВИКЕНД-АКЦИЈА, остварићете попуст од 50% и уместо 2300 платићете је 1150 динара.
Српске народне лирске песме
Нова књига из едиције Пустоловине савременим читаоцима на занимљив начин приближава вредности наше народне лирике. Песме су сврстане у осамнаест тематских група: љубавне, породичне, сватовске, песме о раду и др. Осим изабраних 506 песама из разних крајева у којима Срби живе, уз песме су дата објашњења симболичних значења бића, предмета и појава о којима се у књизи говори, као и илустрована објашњења обреда и обичаја при којима су песме извођене. Сви ови прилози на живописан начин сликају миље у којем су песме настајале и трајале. Књига садржи и записе о вредностима ових песама, оцену њихове естетске, етичке и сазнајне вредности. Ово је књига трајне вредности и неопходан је део сваке кућне библиотеке.
Ако наручите ову књигу преко банера ВИКЕНД-АКЦИЈА, остварићете попуст од 50% и уместо 1600 платићете је 800 динара.
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
ЈАНУАР: 30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ - ГОДИШЊЕ ИЗВЛАЧЕЊЕ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ПОРАСТЕШ

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close