Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Потражи и пронађи
Ова картонска сликовница је намењена најмлађим читаоцима. Решења ситуација на сликама крију се иза прозорчића у књизи. Пажљивим одабиром врло карактеристичних ситуација из свакодневог живота, најмлађим читаоцима ће ове сликовнице бити значајна помоћ у бољем разумевању појава и односа у средини у којој живе.
Моја прва велика бојанка
Украси јаја линијама или тачкама, обој гуштера тако да се тешко може видети у лишћу, улепшај бубе које се спремају за велики бал буба. Уђите са својом децом у свет боја у овој књизи и помозите им да постану вештија у цртању и бојењу.
Уз куповину 4 одабране креативне бојанке остварујете попуст од 20% и на поклон добијате еко-торбу.
Музичар с цилиндром и цветом на реверу
Радознала Сања без престанка нешто запиткује. Толика питања траже одговоре − где то лист, ношен ветром, путује, где снови бораве кад је она будна? Главни јунак једне заборављене књиге одлучује да јој помогне. И тако отпочиње ова прича.
Све о коњу … и још понешто
Добро дошли у свет коња! Књига Све о коњу пружа нам одговоре на сва питања која постављамо о тој толико привлачној животињи, било да је дивља, било припитомљена. То је велики документарни албум препун занимљивих информација, с помало необичним илустрацијама пуним хумора.
Kажи тети "Добар дан"
Збирка од дванаест прича о раном детињству говори о дружини веселе и на несташлук увек спремне деце. Јасминка, Зорица, Ненад, Саша и још неколико деце, расту у једном дворишту, играју се са псом Билом, праве своју "приватну низбрдицу" за санкање; сањају о путовању у обећану земљу, сукобљавају са баком и деком, праве несташлуке по београдским улицама и уче се животу. Машта и стварност изгледају у овој књизи, баш као у детињству, нераскидиво повезани и неразлучиви.
Најсмешнији вицеви: Питалице
Познате књиге вицева "Да пукнеш од смеха" веома су популарне код публике школског узраста. Настале су на основу истраживања дечјег односа према хумору које је др Вера Смиљанић спровела у сарадњи са Институтом за психологију Филозофског факултета у Београду. Прво коло нове серије тематски је избор најбољих вицева из досад објављених збирки. Уз изабране питалице и илустрације Боба Живковића – откријте нову димензију смеха!
Пут
Мајкл Пјует, професор с Харварда, представља најширем кругу читалаца свој популарни курс из класичне кинеске филозофије и показује како нас идеје кинеских филозофа и данас могу водити на путу ка добром животу. Курс о древним кинеским мислиоцима један је од најпопуларнијих на Харварду зато што доводи у питање све савремене претпоставке о томе шта је потребно за лични и друштвени развој. Сусрет са учењима кинеских филозофа отвориће нам могућности за које нисмо ни знали да постоје, учиниће нас бољим особама и помоћи да из корена променимо свој живот. Идеја ове књиге не састоји се у томе да постоји један исправан пут, већ само путовање које непрекидно изнова стварамо тако што све сагледавамо на нов начин и делујемо у складу с тим.
У ђул-башти
Бојанка је за све оне који желе да се опусте бојећи цртеже. Инспирисана нашим народним везом, ова књига омогућује вам вежбање прецизности и развијање естетског осећаја. Сваки од ових цртежа замишљен је тако да се може урамити када га обојите.
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
МАРТ: 30 је твој срећан број
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА САЊАШ

 

    

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close