Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

VEEEEELIKA VIKEND AKCIJA! - одабери од 1 до 8

Означите поља испред књига које желите

Моја велика вежбанка (4-5 година) - ЗЕKА
Ова вежбанка намењена деци млађег и средњег предшколског узраста (4-5 година) садржи разноврсне и забавне активности предвиђене за свакодневни рад код куће: графомоторичке вежбе (вежбе из области почетног писања), математичке задатке, вежбе логичког размишљања, бојење, вежбе фине моторике (исецање, лепљење и прављење разних облика...).
Ако наручите ову књигу преко банера Викенд акција у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 570 платићете је 285 динара.
555 налепница - Путовања
Распусти и празници могу се провести на разним местима: на дивним пешчаним плажама, поред базена, у кампу или на скијању на планини. На страницама ове књиге можете обићи сва та месту уз мало маште! Искористите више од 555 налепница и сами створите најлепша места на која бисте волели да отпутујете.
Ако наручите ову књигу преко банера Викенд акција у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 730 платићете је 365 динара.
Шумска бајка
Шта све може да се догоди када у шуми изненада падне јака киша, због које се испод једне печурке скупи необична дружина – мрав, свитац, скакавац, гундељ и пуж? И шта се збива кад весело дружење изненада прекине стари жабац? Након „Зунзарине палате“, „Приче о ваљушку“ и „Врло ретке приповетке“, најмлађе читаоце обрадоваће још једна узбудљива прича великог писца Бране Цветковића.
Ако наручите ову књигу преко банера Викенд акција у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 790 платићете је 395 динара.
Да пукнеш од смеха 4
Четврта у серији изванредно илустрованих збирки вицева који су својевремено били предмет истраживања др Вере Смиљанић, спроведеног у сарадњи са Институтом за психологију Филозофског факултета у Београду. Благотворност смеха у животу, како најмлађих, тако и оних старијих, потврђује се изнова овом књигом.
Ако наручите ову књигу преко банера Викенд акција у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 650 платићете је 325 динара.
Игра одрастања – 9 нивоа до победе
У овој књизи се на забаван и духовит начин, језиком компјутерских игара који ти је близак, објашњавају правила древне игрице под називом Одрастање. Игрица Одрастање обухвата девет нивоа које треба прећи, а који се односе на оно што ти је у овом тренутку најважније – физички изглед, емотивни живот, родитеље, друштво, забаву, школу итд. На сваком нивоу постоје задаци, упутства, помоћ и бонуси, а ти треба да сакупиш одређен број поена Зрелости. Читајући ову књигу, добро ћеш се забавити, али ћеш и сазнати много тога важног за одрастање.
Ако наручите ову књигу преко банера Викенд акција у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 869 платићете је 435 динара.
Лизалица из Уагадугуа
Катјини родитељи су разведени већ неколико година и њена мама се одселила далеко, у Африку. Катји се не допада то што на летовање са њом и татом иде и татина нова девојка, јер сања да јој родитељи опет буду заједно... Ни татиној девојци, која с њима иде у летњиковац, неће бити баш лако...
Ако наручите ову књигу преко банера Викенд акција у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 344 платићете је 172 динара.
Луталица и његови синови
У жељи да успостави прекинуту везу са својим сином, капетан Јосиф организује једриличарски курс на Барболети. Поред Костаса, полазници тог курса су и искусни морски пустолови осамнаестогодишњи Николас и дечаци Алекс и Димитрис. Али оно што је замишљено као двонедељна забава четворице момака изненада се претворило у опасну авантуру када су се нашли у рукама сурових кријумчара. Једини начин на који се могу спасти јесте да се упуте ка стрмим литицама неприступачне албанске обале. На том опасном путу придружује им се тајанствени луталица… Ово је прича о очевима и синовима, о односу пуном емоција, неиспуњених очекивања и узајамних осуда, али и прича о љубави која моћно спаја и наизглед непријатељска срца.
Ако наручите ову књигу преко банера Викенд акција у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 790 платићете је 395 динара.
Mala crna knjiga - Život
Завирите у „Малу црну књигу“ и погледајте шта на вам на тему живота поручују stand up комичари Ана Златановић и Немања Димитријевић. "Човече, живот је једноставан – родиш се, покушаш да не умреш, не успе ти. Али не успе ником! Зато престаните да компликујете и уживајте у животу!"
Ако наручите ову књигу преко банера Викенд акција у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 990 платићете је 495 динара.
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 30 је твој срећан број
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express