Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

VEEEEELIKA VIKEND AKCIJA! - одабери од 1 до 8

Означите поља испред књига које желите

Влада учи речи - играчке
Листајући ове књижице дете опажа илустрације, именује објекте које види и погађа делове предмета скривених испод прозорчића. Уз игру ће научити речи, побољшаће говор и развиће способност изражавања, што ће му касније користити за успешно савладавање читања и писања. У овој књизи дете ће научити појмове и речи везане за предмете с којима може да се игра у вртићу, у купатилу, у парку, на мору...
Ако наручите ову књигу преко банера ВИКЕНД-АКЦИЈА, остварићете попуст од 50% и уместо 702 платићете је 351 динар.
Енглески за децу
Ова радна свеска намењена је деци у узрасту од 4 до 7 година. Садржи 150 игара и вежби помоћу којих ће дете научити основне појмове на енглеском језику. Више од 300 речи сврстано је по темама (боје, бројеви, породица…). Кроз многе забавне активности и дружење са симпатичним јунацима, дечаком Луком и његовом породицом, дете се упознаје са звуковима новог језика. Књигу прати компакт диск на којем се налази двадесет текстова за слушање и речи из речника за увежбавање изговора. Ову радну свеску препоручујемо родитељима који желе да привуку дете учењу енглеског језика, као и васпитачима за рад у припремним предшколским групама.
Ако наручите ову књигу преко банера ВИКЕНД-АКЦИЈА, остварићете попуст од 50% и уместо 1000 платићете је 500 динара.
Послушно јаје и други огледи за децу
Од јуче се око нас све бар мало променило. У природи је дрво мало порасло, цветић се расцветао, пчела је направила нов мед, облак је нестао, птица је запевала… Мења се и оно што не видимо. Крени у авантуру са Ларом и Тијаном и сазнај шта се догађа са шећером у води, како да запаљена свећа не изгори, како да сакријемо новчић у сланој води, на који начин може да се укроти јаје, као и одговоре на многа друга питања.
Ако наручите ову књигу преко банера ВИКЕНД-АКЦИЈА, остварићете попуст од 50% и уместо 604 платићете је 302 динара.
555 налепница - Диносауруси
На страницама ове књиге, у преисторијским пејзажима, чекају вас бројни диносауруси: од моћних месождера као што су били тираносаурус рекс и спиносаурус, па све до нежних џинова биљоједа, попут диплодокуса и апатосауруса. Употребите више од 555 налепница и сами направите фантастичне призоре с диносаурусима из доба тријаса, јуре и креде.
Ако наручите ову књигу преко банера ВИКЕНД-АКЦИЈА, остварићете попуст од 50% и уместо 730 платићете је 365 динара.
С њим и без њега
Ето, мама би баш волела да се и Лину допадне њен нови момак Хоте. Али ништа од тога! Лино ће већ смислити како да се успешно отараси тог типа. Дотад му је тако нешто увек полазило за руком. А када те мучи такав проблем, све је много лакше ако имаш правог пријатеља као што је Маури. Лино и Маури играју заједно фудбал, возе бицикл и планирају да оснују рок бенд. Само када би Маури успео да наговори родитеље да му купе бубњеве! С друге стране, тај мамин дечко Хоте свира електричну гитару, а има и троглавог летећег змаја…
Ако наручите ову књигу преко банера ВИКЕНД-АКЦИЈА, остварићете попуст од 50% и уместо 457 платићете је 229 динара.
Неко те посматра
Живот петнаестогодишњег Дениса врло је предвидљив: непрестано игра игрице, у школи редовно доживљава непријатности, другови му се подсмевају, код куће се стално расправља с мајком, а уз то је и заљубљен у Лару. Kад преко ноћи нестане дечак из суседног солитера, почиње Денисова авантура која му потпуно мења свакодневицу.
Ако наручите ову књигу преко банера ВИКЕНД-АКЦИЈА, остварићете попуст од 50% и уместо 990 платићете је 495 динара.
Невероватна прича о џиновској крушци
Живот је ишао својим мирним током све док Мичо и Себастијан у луци нису упецали писмо у боци. Да ли је писмо заиста било од чика Јере, градоначелника Сунцограда, кога нико није видео годину дана? Постоји ли Тајанствено острво? Kако проћи поред гусара, Страшне Морске Аждаје и Мрклог мора? И ништа мање важно: Шта ће се десити ако посаде семе које је стигло у боци с писмом? Одговоре ћете наћи у узбудљивом и бајковитом роману сликовници за децу свих узраста.
Ако наручите ову књигу преко банера ВИКЕНД-АКЦИЈА, остварићете попуст од 50% и уместо 1600 платићете је 800 динара.
Тежим путем до родитељства
Ова књига је заснована на искуству парова који су до родитељства дошли тежим путем – после превременог порођаја, вантелесне оплодње или усвајањем. Партнери понекад морају да доносе тешке одлуке, за које је неопходна велика узајамна подршка. Родитељи (или потенцијални родитељи) који се налазе у овим ситуацијама у књизи могу пронаћи мноштво савета о томе како да изађу на крај с компликованим осећањима и дилемама које су незаобилазни пратиоци тежег пута до родитељства, како да пронађу начин на који ће што лакше испливати из стресних периода и како да за себе, своју децу и целу породицу створе позитивно окружење и организују живот са што мање трзавица.
Ако наручите ову књигу преко банера ВИКЕНД-АКЦИЈА, остварићете попуст од 50% и уместо 700 платићете је 350 динара.
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
МАРТ: 30 је твој срећан број
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
ЈАНУАР: 30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА СЕ СМЕЈЕШ

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close