Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Kоста у зоолошком врту
Драги одрасли, пред вама су занимљиве загонетке и цртежи за бојење и допуњавање који ће ваше тренутке заједничког читања и бојења учинити забавним и корисним. Придружите се најмлађима у игри одгонетања тако што ћете им помоћи да реше загонетке која поставља чика Раша. Такође, помозите детету и да бојећи поља открије лик скривен у мрежи, да прецрта делове тела животиње, обоји их и исече, потом да их споји и залепи на тањи картон, на крају да исече фигуру и дода са задње стране парче картона како би она могла да стоји усправно, да пратећи тачкице, нацрта животињу, обоји цртеж и дода налепнице.
Господин Љутиша и пас Љутко
РАСПРОДАТО! Ова прича говори о љутитом господину и љутом псу који су "фрктали" на све око себе. Kад су се срели, било је жестоких варница, али су "мехурићи доброте", скривени у сваком човеку и живом бићу, ипак на крају покуљали таквом снагом да је од имена Љутиша и Љутко остала само успомена. Kњига покреће "мехуриће доброте" у свакоме ко је прочита.
Нисам ја слатка!
Топла и љупка прича о малој сови насмејаће и забавити читаоце и подсетити родитеље на сличне ситуације које су имали са својим малим дететом. Илустрације у овој књизи цртане су у потпуном складу са једноставним текстом. Ово је савршена књига за лаку ноћ.
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
МАРТ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ПРЕДАХНЕШ

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close