Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Kњиге које су прогутале мог оца
Отац Елијаса Бонфина напустио је овај свет. То се догодило једног послеподнева док је затрпан канцеларијским материјалом седео за својим радним столом, дубоко усредсређен на књигу "Острво доктора Мороа". Да ли је разлог његовог одласка читање? Да ли га је оно одвело на улице којим шетају Раскољников и господин Хајд, јунаци чувених књижевних дела? Да ли је захваљујући читању и сам постао прича? Тражећи оца, Елијас Бонфин дошао је до одговора на ова питања…
Роман у мојој глави
Шта бих дала да сам сад у "Добром дану" са Анчи! Чудно је то у животу: да би напредовао, да би прешао на виши ниво, као што ћемо ми сада из наше основне школе отићи у разне средње школе и гимназије, човек мора да остави онај претходни ниво. Баш без везе! Има у животу толико много правила која не разумем. Измислили су их одрасли. Деца никада не би смислила нешто толико сурово. Зашто бих остављала нешто што волим? Нешто што ми одговара? Зашто? Били смо заједно осам година. То је више од половине живота сваког од нас! А за то време свако је, осим свог живота, живео и животе свих осталих из одељења. А то су двадесет четири живота! Свакога дана! Како то може да се остави?
Будимир и ретке врсте
Захваљујући очевој бележници, Будимир је скупио шест ретких животиња, а свака од њих последњи је примерак своје врсте. Али како може да се живи са џангризавом птицом и другим несташним створењима уз свакодневне обавезе? Авантура почиње када сви крену у посету Дому за стара лица... Духовити роман који нас подсећа на то да нас, као људе, одређује и наш однос према животињама.
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
МАРТ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ПРЕДАХНЕШ

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close