Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Зона Замфирова
"Зона Замфирова" је најлепши љубавни роман у српској књижевности. У нашем издању обогаћен је занимљивим илустрацијама, фотографијама и документима из времена о коме се говори. На маргинама страница сликом и речима објашњени су многи важни појмови из дела. У "Пустоловном додатку" открива се тајна пишчеве радионице - како је текла стваралачка драма од записане анегдоте до последње верзије романа. На крају књиге дате су сажете оцене књижевних критичара и историчара књижевности о вредности овог дела. Због свега тога читање ове књиге биће вам право уживање. На 52. међународном београдском сајму књига ова књига била је повод за награду сајма "Kреативном центру" за најбољу едицију за 2007. годину. 
Поп Ћира и поп Спира
Чувени Сремчев роман приказ је војвођанске средине дат кроз причу о два попа и њиховим породицама и свађи око пожељног зета. Врцав језик, оштра запажања, одлична карактеризација ликова и свепрожимајући хумор омогућавају бројним генерацијама читалаца да и данас, са несмањеним интензитетом, уживају у роману. Задовољство читања овог класика српске књижевности свакако ће умногоме увећати изузетне, духовите илустрације Марка Сомборца. Бројне фотографије предмета и места о којима се у роману говори, као и исцрпан речник страних речи и израза на крају књиге, успешно ће приближити прошла времена савременом читаоцу.  
Приче о светоме Сави
О светоме Сави, првом српском књижевнику, просветитељу и најумнијем учитељу, приповедају се легенде већ осам векова. У овој књизи, аутор Симеон Маринковић, идући трагом његових мудрости, нуди размишљања о неким битним животним поукама. Илустрације и дизајн Мирјане Живковић дају овој књизи посебну визелну ноту у којој ће, надамо се, читаоци уживати. 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
НОВЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ОКТОБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
СЕПТЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига о свету компјутера

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close