Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Епик
Време: 1124. година. Место: планета Нова Земља На Новој Земљи ЕПИK није само компјутерска игра - он је питање живота и смрти. Ако изгубите, губите све што имате. Ако победите, цео свет је ваш! Али ретко ко побеђује... Желећи да се освети због неправде коју власт у ЕПИKУ наноси његовим родитељима и пријатељима, четрнаестогодишњи Ерик проучава правила игре као нико до тада, улази у њу и савладава опасне противнике у застрашујућим крајевима ЕПИKА. Да би спасао човечанство, приморан је да се бори последњи пут - са члановима Централе за расподелу, господарима игре. Али Ерик не зна да њихова дуго чувана тајна може да уништи и сам ЕПИK. 
Плес у тами
Џес једноставно воли да игра. Када музика почне, она се препушта корацима и ритму и заборавља све друго. А њој је баш то потребно − да свет око ње нестане и да је сви оставе на миру. Све те групе и групице из школе које је одбацују, девојке с плеса које је малтретирају, а посебно њен брат Џејмс. Као сваки старији брат, он обожава да упада у њену собу без најаве, да се појави тек тако, ниоткуда, и да је гњави и нервира разноразним питањима. Све то не би било тако необично да Џејмс није настрадао у саобраћајној несрећи и заправо га више нема. 
Духово дете
Меди чезне да јој живот буде тајанствен и магичан, попут бајке. А онда једног дана на плажи среће необичног младића, каквог никада до тада није упознала... "Духово дете", најновији и по много чему најбољи роман Соње Хартнет, објављен 2007. године, непосредно пре номинације за награду АЛМА, јесте фантастична поетска приповест која нам, на симболичан начин, саопштава велике истине о животу и љубави. 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ОКТОБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
СЕПТЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
АВГУСТ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига за бољи живот у школи

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express