Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Матје Идалф пред првим изазовом
Прва књига из серијала о Матјеу Идалфу Већ у својој десетој години Матје Идалф био је славан по томе што је сваке године упропашћавао краљев рођендан невероватним глупостима. То је чинио чак и по цену тога да не оствари свој највећи сан – да се упише у чувену Школу Елите. Али те године прослава краљевог рођендана умало се није претворила у праву драму. Страшна браћа Естаф погазила су Црвену заклетву и угрозила краљев живот. За Матјеа Идалфа то је било превише – нико сем њега не сме да упропасти краљев рођендан! 
Матје Идалф и Чаролија трња
Трећа књига из серијала о Матјеу Идалфу За Матјеа Идалфа све је кренуло по злу! Господин Ригор Идалф, његов отац, одлучио је да га на силу ожени најстрашнијом особом на свету – Мари-Мари из Шато Боазеа. Матје не оклева да му се супротстави. Он одлази у Школу Елите, али, иако школска година још није почела, убрзо открива да ту није сам! Тајанствени црни елитовац шуња се школом, која се нашла одсечена од остатка света јер је на њу бачена моћна Чаролија трња. Трећа књига из серијала о Матјеу Идалфу. 
Матје Идалф и Фантомска Муња
Друга књига из серијала о Матјеу Идалфу. Коначно – једанаест година! Матје Идалф верује да ће се његов сан напокон остварити. Биће примљен у Школу Елите, у којој живи капетан Луј Сера. Али како успети без учења? Једноставно – варањем! Неумољива директорка, међутим, смислила је за Матјеа немогућ задатак: хватање Фантомске Муње…  
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
НОВЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ОКТОБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
СЕПТЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига о свету компјутера

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express