Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Језик, језик, е па шта је...
У овој књизи сазнаћеш о језику нешто што сигурно не знаш и што се не учи у школи. Сазнаћеш колико језика има на свету и колико речи има у нашем језику. Научићеш нешто о географији мозга и о томе како разговарају пчеле. Сазнаћеш да ли дечаци говоре другачије од девојчица, како су писали Викинзи и како су енглески колачи постали српски кекс. 
У потрази за Kњигом знања - Научни експерименти за децу
Марија, Марко и Никола крећу у потрагу за благом. Током путовања суочавају се с разним научним загонеткама. Оне се могу решити извођењем једноставних експеримената, с материјалом који је сваком при руци. Решавање загонетака уједно је и начин на који се сазнаје нешто више о научним појмовима: светлости, звуку, инерцији… 
Лекције из поезије за децу немирног духа
Kако се пише песма? Зашто песник мора да научи да посматра свет око себе? Да ли се песник рађа или се ствара? Одговоре на ова и многа друга питања у вези са писањем даје познати шпански песник и професор шпанске књижевности Луис Гарсија Монтеро. Предавања овог професора пуна су духа и префињене лирике и нимало не личе на строге лекције из уџбеника. Намењена су младим читаоцима радозналог духа, који трагају за поезијом у свету који нас окружује. 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ОКТОБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
СЕПТЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
АВГУСТ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига за бољи живот у школи

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express