Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Зека
Радна сликовница "Зека" намењена је деци предшколског узраста. Kроз бројне задатке и игре деца се упознају са овом занимљивом животињом. Прављење зеке од папира и салвете, слагање слика од делова, бојење скривене слике, доцртавање, запажање детаља на слици, игра меморије, рецепти из Зекине кухиње, неке су од активности које нуди ова забавна књига. Уз књигу се као додатак налазе налепнице и друштвена игра "Kо је бржи?". АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 750 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 375 ДИНАРА! 
Снежана
"Снежана" се налази пред вама у сасвим новом и, верујемо, занимљивијем и креативнијем издању. Пре свега, ове књига више није само за читање и слушање. Ликови из ње сада могу оживети на тродимензионалној позорници коју деца сама праве од делова књиге. Осим тога, у књизи ћете наћи маске, лутке, налепнице, а ту су и и забавне друштвене игре с ликовима из бајке. Kњиге из едиције "Бајке за играње" на убедљив начин потврђују старо правило да се најбоље учи кроз игру. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 888 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 444 ДИНАРА! 
Новогодишња сликовница
Песме, игре, бајке и још много тога занимљивог уз чудесне илустрације. 
Новогодишње коцкице
У овој малој радној свесци предшколци ће вежбати прецизност, логичко размишљање, опажање и креативност, а све те вештине неопходан су део припреме за школу. Дете ће се забавити уз теме везане за прославу новогодишњих празника и на занимљив начин припремити за писање слова и усвајање првих математичких појмова. 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ОКТОБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
СЕПТЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
АВГУСТ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига за бољи живот у школи

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express