Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Не иди у Берлин лимузином, Ево
Било је то узбудљиво лето за Еву. Неочекивани догађаји ређали су се један за другим, а све је почело када су професори у музичкој школи открили да је њена млађа сестра Алба прави музички геније. Мама и тата дозвољавали су тој клинки да се понаша како хоће, па се живот код куће преокренуо наглавачке. Најзгоднији момак у школи изненада је изјавио да је заљубљен у Еву, а њена најбоља другарица Ванда нерасположена је због раскида с Данијем. Као све петнаестогодишњакиње, и Ева је романтична, понекад претерано искрена и чини јој се да је осуђена на то да увек нешто забрља. 
Матје Идалф пред првим изазовом
Прва књига из серијала о Матјеу Идалфу Већ у својој десетој години Матје Идалф био је славан по томе што је сваке године упропашћавао краљев рођендан невероватним глупостима. То је чинио чак и по цену тога да не оствари свој највећи сан – да се упише у чувену Школу Елите. Али те године прослава краљевог рођендана умало се није претворила у праву драму. Страшна браћа Естаф погазила су Црвену заклетву и угрозила краљев живот. За Матјеа Идалфа то је било превише – нико сем њега не сме да упропасти краљев рођендан! 
Жута минута
Роман за младе "Жута минута" загребачког аутора Дарка Мацана динамична је и узбудљива прича о одрастању и рокенролу. Жути, главни јунак, стицајем околности добија прилику да напише чланак за култни рок часопис "Ребел". Опчињен изазовом, он грозничаво саставља свој први текст, преиспитујући сопствене судове и тражећи праве речи: Рок је истина, рок је глас незадовољства, глас наде. Да ли ће наредни број часописа уопште изаћи, од чега зависи његов опстанак и да ли је рок заиста истина – сазнаћете ако будете прочитали роман "Жута минута". 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
НОВЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ОКТОБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
СЕПТЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига о свету компјутера

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close