Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Kњига утисака
Књига утисака о животу око нас и о животу у нама. Она не заповеда и не проповеда, не поставља коначна питања и не даје коначне одговоре, она се благонаклоно осмехује и нашим врлинама и нашим манама. Написана је и нацртана за оне који шетају мимо света, за оне довољно храбре да се плаше и довољно искрене да признају да нису ни савршени ни завршени…
Ниче за особе под стресом
Ниче за особе под стресом је подстицајан приручник у којем је 99 максима немачког филозофа примењено на различите ситуације из свакодневног живота. Ничеова мудрост показала се као корисна у трагању за разрешењима многих проблема у приватном и пословном животу савременог човека, па и у излажењу на крај са ситуацијама које изазивају стрес. Свака од 99 цртица започиње Ничеовим речима, које аутор тумачи и доводи у везу са мислима других знаменитих филозофа, писаца и уметника. Те мисли нам могу бити од велике помоћи при доношењу одлука на важним животним раскрсницама, у поновном стицању самопоуздања и проналажењу правих решења за свакодневне дилеме.
Kњига питања
Ово је књига питања за одрасле – оних питања која се не односе на ситнице, већ на вредности и уверења, и која су формулисана као једноставне, оригиналне, конкретне, разумљиве дилеме. На та питања не постоје тачни и погрешни одговори, већ само они искрени и неискрени. Трагање за одговорима подстиче нас на критичко размишљање о важним темама људског постојања (живот, љубав, новац, секс, интегритет, племенитост, понос, смрт итд.), на размишљање о томе ко смо заиста и шта радимо у овом животу. Питања су провокативна и подстичу на разговор, а нека од њих натераће нас да изнова размотримо старе, очекиване одговоре.
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
МАРТ: 30 је твој срећан број
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
ЈАНУАР: 30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА СЕ СМЕЈЕШ

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close