Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Заувек другарице
Захваљујући једној необичној опклади,четири девојчице постају нераздвојне другарице. Kатерина, Барбара, Алесандра и Валентина зује и брбљају попут Четири Муве, забављају се и поверавају једна другој. Тајне акције које организују створиће им бројне неприлике, али се оне са свим тим суочавају заједно и сложно попут четири мускетара. Тајне, смех и сломљена срца – једино правило је ЈЕДНА ЗА ЧЕТИРИ и ЧЕТИРИ ЗА ЈЕДНУ!
Ребекина правила
Зовем се Ребека Раферти и много је тога лошег у мом животу. Мој се дечко одселио у Канаду. Стално малтретирам Алис и Кас причама о њему. Одлучила сам да одем на Моју велику рођенданску журку, а ни сама појма немам зашто. Зато мислим да се све мора променити из корена. Сместа треба да смислим нека нова правила! Нема више завитлавања. Морам престати са игнорисањем туђих проблема. Треба да пронађем нешто узбудљиво што ће учврстити пријатељство између мене, Алис и Кас и вратити га у нормалу… А то може бити само учествовање у нечем занимљивом и дивном … нечем попут – школског мјузикла!
Ранг-листа среће
У Миртином животу увек постоји нека ранг-листа. На врху најважније ранг-листе налази се бака Ђема. Затим мачак Дијего. Онда дође Аличе, скоро пријатељица, па супердругарица Клео. Соња и Лучо, или мама и тата, пали су на последња места откако су разведени… Мама добија посао на замени у некој школи изгубљеној у планинама. Нове профе, нови другари. Какви ли ће бити? Строжи? Симпатичнији? И хоће ли Мирта коначно успети да заузме боље место на ранг-листи среће?
Мој дневник прочитаних књига
Ова бележница направљена је као средство за мотивацију младих читалаца. Она им пружа могућност да запишу и сачувају важне делове, лепе мисли и значајне реченице из прочитаних књига, па и своја размишљања. Наравно, ова бележница не мора бити нужно намењена само младим, већ може бити корисна и искуснијим читаоцима.
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
МАРТ: 30 је твој срећан број
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
ЈАНУАР: 30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА СЕ СМЕЈЕШ

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close