Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

За све су криве плаве малине
Дуле се прејео сладоледа. Уф, како га само боли стомак! Зато Луле долеће да га забави. У новој авантури наилазе на кућицу сличну оној из бајке о Ивици и Марици, само што је ова прекривена плавим малинама. Луле напросто обожава да једе малине и то ће га увалити у велику невољу. Једино Дуле може да га спасе из руку опаке вештице.
У потрази за скупоценим ћилимом
Дуле је кажњен јер је исфлекао старински ћилим у трпезарији. Седи у соби и толико је тужан да његов измишљени пријатељ плави змај Луле одлучује да се појави и утеши га. Заједно крећу у потрагу за новим ћилимом и то прераста у праву авантуру.
АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 524 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 262 ДИНАРА!
Желите ли да видите звезду?
Астор жели да постане звезда! Зато његов другар Рубен набавља књигу о хипнози и учи мађионичарске трикове како би му помогао. Сви послушно прате и најмањи Рубенов покрет, па он убрзо постаје уверен да је велики мађионичар попут Мандрака. Да ли ће Рубенове мађионичарске вештине помоћи Астору да освоји главну улогу на аудицији за коју се пријавио? Чувени шведски аутор Улф Старк на дирљив, али и духовит начин прича приче о пријатељству и свим оним авантурама које одликују одрастање.
Мој најближи сусед
Самерсет у школи треба да напише кратак састав и да у њему опише свог најближег суседа. То је нешто сасвим једноставно. Али не и за Самерсета! Пре свега, да ли тај најближи сусед уопште постоји? А ако постоји, ко је он? Где се крије? Уф, све се компликује! Писање обичног састава претвара се у луду трку с временом. Ипак, Самерсет има веома добар разлог да ту трку добије...
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
МАРТ: 30 је твој срећан број
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
ЈАНУАР: 30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА СЕ СМЕЈЕШ

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close