Kreativna knjižara Facebook   
  Гост издавач: Modesty стрипови  

 Modesty стрипови (20)

E001

ВАДИСРЦЕ, по мотивима истоименог романа Бориса Вијана | Ђорђе Миловић

У овој фантастичкој причи Бориса Вијана, аутор Ђорђе Миловић налази надахнуће за своје визије у акварелу о моралној искварености и отуђености житеља једног имагинарног села.

 
E002

МАНУЕЛ МОНТАНО: Извориште ноћи | Мигеланчо Прадо

Мануел Монтано је комбинација лица Хемфрија Богарта и похабаног кишног мантила детектива Kоломба. Испод ове несвакидашње фасаде куца једно топло и људско срце приватног детектива.

E003

ТАНГЕНТЕ | Мигеланчо Прадо

Тангенте су збирка у којој је сакупљено осам кратких прича насталих у периоду 1987-1995. Свака минијатура има исту поставку: љубавни пар, жена и мушкарац, преиспитују свој однос.

 
E004

ТРАГ KРЕДОМ | Мигеланчо Прадо

Ова књига, изузетно нацртана и са ручно обојеним сваким панелом, обрађује случај убиства који се дешава усред океана, на острву од креде.

E005

БРИТЕН И БРУЛАЈТЛИ | Хана Бери

Млада енглеска уметница Хана Бери успела је већ овом својим првим графичким романом, који се дешава у мрачном и кишном Брајтону, да скрене пажњу читалаца и критичара.

 
E006

СТРИПОВИ ИЗ „НИKАД РОБОМ“ (1966-1968) | Брана Јовановић Бранислав-

У овој књизи сабране су једине три свеске стрипова које је чувени стрип цртач Брана Јовановић нацртао и објавио у едицији Никад робом у шездесетим годинама прошлог века.

E007

ЕТЕЛ И ЕРНЕСТ | Рејмонд Бригс

Рејмонд Бригс је познати илустратор књига за децу у Енглеској и ова књига је урађена његовим препознатљивим стилом са гротескним људима, употребом топлих боја и безазленим хумором.

 
E008

СТРИПОВИ KОЈЕ СМО ВОЛЕЛИ (Избор стрипова и стваралаца са простора бивше Југославије у XX веку) | Живојин Тамбурић, Здравко Зупан, Зоран Стефановић

Ова књига је критички лексикон намењен широкој публици са прегледом око 200 цртача и око 400 стрипова са простора бивше Југославије у XX веку.

Странице << 1 2 3 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
МАРТ: 30 је твој срећан број
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА САЊАШ

 

    

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close