Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

13. август 2015.

АВГУСТ: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су: Ана Симсић из Београда, Драгана Гаваловски из Шапца, Данијела Драмићанин из Јагодине, Светлана Зорић из Новог Сада, Александра Цветковић из Београда, Тара Коради из Београда, Марија Стајић са Новог Београда, Весна Ердељ из Сенте, Снежана Ђаковић из Лазаревца, Горан Лилиом из Суботице, Ивана Ђурица из Београда, Ненад Андрић из Драгинца и Мирјана Арсеновић Дачић са Дивчибара  и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у септембру један од 13 поклона! Августовске поклоне извукао је Дејан Беговић, извршни директор у "Креативном центру".

13. јул 2015.

ЈУЛ: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су: Ида Марић Лазин из Београда, Предшколска установа „Дуга" из Новог Сада, Милица Благојевић из Београда, Сања Станимировић из Лознице, Драгана Савић из Футога, Тамара Вановић из Руменке, Снежана Марјановић из Београда, Стојанка Живковић из Ваљева, Мирјана Лекић из Београда, Јелена Радаковић из Земуна, Љљана Зечев из Београда, Дајана Посиловић из Руме и Слађана Стојадиновић из Ниша и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у августу један од 13 поклона! Јулске поклоне извукао је Александар Ристовић, главни менаџер књижарске продаје за Београд у "Креативном центру".

 

12. јун 2015.

ЈУН: 13 ће бити твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су: Иван Стијеповић из Сремских Карловаца, Радмило Филиповић из Београда, Ана Стојановић из Београда, Игор Новаковић из Ниша, Никола Петровић из Београда, Константин Пешић из Београда, Маја Ивановић из Великог Градишта, Роко Матијевић из Новог Сада, Горан Ћујић из Јагодине, Урош Станојевић из Београда, Јана Стехарски из Селенца, Наташа Илић из Доњег Милановца и Тамара Тисовец из Београда и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у јулу један од 13 поклона! Јунске поклоне извукла је Тања Ваљаревић, технички уредник у "Креативном центру".

27. мај 2015.

Плишани меда је стигао!

Плишани меда је стигао!

Плишану лутку Радознали Меда можете добити на поклон куповином књиге „Медин први речник" и једне од три књиге из едиције „Радознали Меда" („Где је моја мама?", „Ко је то гладан?" и „Ко се то чује?").

„Медин први речник" кошта 1.300 динара, а свака од три наведене сликовнице кошта 407 динара. Уз редован попуст од 15% две одабране књиге уместо 1.707 динара коштају 1.451 динар. Уз то добијате плишаног Радозналог Меду, чија је редовна цена 820 динара.
Ова продајна акција није временски ограничена и можете је погледати на www.kcknjizara.rs/akcije

Иста понуда важи и за чланове нашег Клуба књижаре „Креативни центар" при куповини у Клубу књижари (ТЦ „Еуроцентар", Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) уз стандардни попуст од 15%.

Ваш „Креативни центар"

13. мај 2015.

МАЈ: 13 ће бити твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су Андреа Сакалаш из Новог Сада, Весна Петканић из Зрењанина, Владимир Јанковић из Сремчице, Николина Дједовић из Београда, Мерима Србљановић из Београда, Тијана Тоскић из Лознице, Тина Jоксић из Београда, Маријана Бабић из Београда, Бојана Јелић из Суботице, Драгана Тасић из Књажевца, Вера Рајачић из Београда, Јелена Чоловић из Јазака и Јасмина Познановић из Суботице и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у јуну један од 13 поклона! Мајске поклоне извукла је Славица Марковић, уредница у "Креативном центру".

14. април 2015.

Април: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Сандра Кандић из Уба, Весна Антић из Крушевца, Михаило Даљевић из Београда, Слађана Попадић из Футога, Јелена Бабић из Куле, Јана Стрехарски из Селенче, Светлана Николић из Вршца, Славица Јеремић из Бора, Милош Живановић из Чачка, Милана Колак из Новог Сада, Мирна Кочовски из Новог Београда, Наташа Вукајловић из Сремске Митровице, Тијана Даковић из Београда, и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у мају један од 13 поклона! Априлске поклоне извукла је Мирјана Делић, лектор у "Креативном центру".

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 30 је твој срећан број
ЈУЛ: 30 је твој срећан број
ЈУН: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express