Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

27. мај 2015.

Плишани меда је стигао!

Плишани меда је стигао!

Плишану лутку Радознали Меда можете добити на поклон куповином књиге „Медин први речник" и једне од три књиге из едиције „Радознали Меда" („Где је моја мама?", „Ко је то гладан?" и „Ко се то чује?").

„Медин први речник" кошта 1.300 динара, а свака од три наведене сликовнице кошта 407 динара. Уз редован попуст од 15% две одабране књиге уместо 1.707 динара коштају 1.451 динар. Уз то добијате плишаног Радозналог Меду, чија је редовна цена 820 динара.
Ова продајна акција није временски ограничена и можете је погледати на www.kcknjizara.rs/akcije

Иста понуда важи и за чланове нашег Клуба књижаре „Креативни центар" при куповини у Клубу књижари (ТЦ „Еуроцентар", Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) уз стандардни попуст од 15%.

Ваш „Креативни центар"

13. мај 2015.

МАЈ: 13 ће бити твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су Андреа Сакалаш из Новог Сада, Весна Петканић из Зрењанина, Владимир Јанковић из Сремчице, Николина Дједовић из Београда, Мерима Србљановић из Београда, Тијана Тоскић из Лознице, Тина Jоксић из Београда, Маријана Бабић из Београда, Бојана Јелић из Суботице, Драгана Тасић из Књажевца, Вера Рајачић из Београда, Јелена Чоловић из Јазака и Јасмина Познановић из Суботице и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у јуну један од 13 поклона! Мајске поклоне извукла је Славица Марковић, уредница у "Креативном центру".

14. април 2015.

Април: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Сандра Кандић из Уба, Весна Антић из Крушевца, Михаило Даљевић из Београда, Слађана Попадић из Футога, Јелена Бабић из Куле, Јана Стрехарски из Селенче, Светлана Николић из Вршца, Славица Јеремић из Бора, Милош Живановић из Чачка, Милана Колак из Новог Сада, Мирна Кочовски из Новог Београда, Наташа Вукајловић из Сремске Митровице, Тијана Даковић из Београда, и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у мају један од 13 поклона! Априлске поклоне извукла је Мирјана Делић, лектор у "Креативном центру".

02. април 2015.

Април – месец књиге

Са жељом да ове године посебно обележимо Светски дан дечје књиге (2. април) и Светски дан књиге и ауторских права (23. април) одлучили смо да април прогласимо месецом књиге.

Данас почиње велика акција намењена свим библиотекама у Републици Србији под називом „100 x 100“ у оквиру које библиотекама нудимо 100 књига у издању „Креативног центра“ по цени од 100 динара по књизи. То је јединствена прилика да се обогате књижни фондови библиотека по изузетно повољним условима. Акција траје до 30. априла 2015. године.

Велика викенд акција, коју иначе организујемо сваког другог викенда, током априла вас очекује СВАКОГ ВИКЕНДА. Од петка до уторка потражите осам књига на попусту од 50% (само на сајту www.kcknjizara.rs и у Клубу књижари Креативни центар).

Током наредних дана наши писци дружиће с децом широм Србије:
•          среда, 1. април, Јасминка Петровић – Матична библиотека „Љубомир Ненадовић“ у Ваљеву;
•          четвртак, 2. април, Виолета Бабић – Градска библиотека „Милован Глишић“ у Љубовији;
•          четвртак, 2. април, Весна Алексић – Народна библиотека „Јован Поповић“ у Кикинди;
•          петак, 3. април, Весна Алексић – Библиотека „Милутин Бојић“ у Београду;
•          понедељак, 6. април, Симеон Маринковић – ОШ „Раде Драинац“ у Борчи.

13. март 2015.

Март: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Маријана Хусеиновић из Новог Пазара, Горан Лилиом из Суботице, Диана Рођан из Панчева, Милица Ђурић из Смедеревске Паланке, Сања Вељовић из Лешка, Јордана Нинков из Новог Сада, Ива Гора Нишковић из Нерадина, Јелена Димитријевић из Бујановца, Веселин Димитријевић из Вршца, Јелена Цмиљановић из Београда, Данијела Годањ из Сурчина, Миодраг Јовановић из Бора и Ива Вучковић из Београда , и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у априлу један од 13 поклона! Мартовске поклоне извукао је Душан Павлић, илустратор и ликовни уредник у "Креативном центру".

09. март 2015.

Напишите најлепшу разгледницу из Београда и освојте награде!

Драги читаоци који имате мање од 15 година,

Ако сте читали нашу књигу „Београд за децу", ако је тренутно читате или тек имате намеру, потражите на њеном крају разгледницу (искористите попуст од 30% и купите књигу за 599 уместо за 856 динара преко сајта http://www.kcknjizara.rs/akcije?pa=22 или у Клубу књижари „Креативни центар", Македонска 30 / Дечанска 5, Београд).

Напишите свом другу, другарици или рођаку - стварном или измишљеном - да мислите на њега, да га се сећате, да га волите, да вам недостаје док шетате Београдом или док посматрате град са Авалског торња, док гледате најлепши залазак сунца или Дунав и Саву... Смислите поздрав у неколико реченица или неколико стихова, али тако да стане на део предвиђен за поруку.

Не заборавите да напишете своју адресу и телефон. Залепите поштанску марку, па разгледницу пошаљите на адресу: Креативни центар (Најлепши поздрав из Београда), Градиштанска 8, 11 120 Београд (убаците је у поштанско сандуче или је однесите у пошту). Било би добро да то урадите најкасније до 10. маја.

Ми ћемо изабрати 35 најлепших, најмаштовитијих, најнежнијих, најнеодољивијих поздрава и наградићемо њихове ауторе. Писац књиге Јово Анђић припремио је занимљиву авантуру за 25 награђених. Петоро награђених ићи ће са аутором на ратлук у бомбонџијску радњу „Босиљчић". Они ће моћи да завире у радионицу у тој радњи и да виде како се прави ратлук. Десеторо награђених прошетаће са аутором по Београдској тврђави и сазнаће од њега занимљивости које крије тај део Београда, а још десеторо обићи ће Стари двор. Креативни центар поклониће 10 књига „Београд у доба кнеза Милоша Обреновића".

Чекамо ваше разгледнице!

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
МАРТ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ПРЕДАХНЕШ

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express