Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

21. јануар 2015.

Награда "Политикиног забавника" за два издања Креативног центра

Књиге „Стилске игре" Симеона Маринковића и „Ципела на крају света" Дејана Алексића (обе у издању „Креативног центра" из Београда) овогодишњи су, 36. по реду, добитници награде „Политикиног Забавника" за најбоље књижевно дело за младе објављено у 2014. години.

Жири у саставу: Ивана Вујић (председник), Јасна Влајић Поповић, Слободан Гиша Богуновић, Предраг Ј. Марковић и Петар Милатовић одлуку је донео већином гласова. У образложењу одлуке жирија се, поред осталог, каже да су „ове две књиге, као међусобно различите, а једнако иновативне и поучне, нека врста заједничког крова овогодишње продукције књижевности за младе. Да обе, свака на свој начин, носе дамар света у коме живимо, да је једна прави приручник стварања и жанровског истраживања, док друга плени занесеним надахнућем и богатством језика..."

13. јануар 2015.

Јануар: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Ања Павлов из Футога, Бошковић Горан из Прњавора, Наташа Марковић из Ужица, Јелена Миленковић из Вучја, Миља Бошњак из Суботице, Марија Васић из Новог Сада, Бојана Срећковић из Београда, Јелена Ћурчић из Бачког Брестовца, Ивана Стојановић из Лесковца, Наташа Ненин из Зрењанина, Јелена Бабић из Куле, Александар Станковић из Бора и Петар Гољовић из Београда, и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у фебруару један од 13 поклона! Јануарске поклоне извукла је Олга Мајић, менаџер продаје у "Креативном центру".

31. децембар 2014.

Срећна нова 2015. година

Запослени у "Креативном центру" неће радити до 8. јануара, тако да ћемо у међувремену приспеле наруџбине отпремити тог дана.

25. децембар 2014.

Годишњи поклони: 13 ће бити твој срећан број

На крају ове године, књигу и календар на поклон добили су Биљана Лазић из Параћина, Сања Којић из Бачке Тополе, Милош Влатковић из Београда, Снежана Пољаковић из Старе Бингуле, Зорана Антић из Петровца на Млави, Ружица Јешић из Инђије, Милица Лукић из Уба, Радивоје Павловић из Бањске, Александар Брзаковић из Сомбора, Миљана Компировић из Зубиног Потока, Ратомир Трнинић из Жабља, Данијела Владисављевић из Београда и Јелена Кукић из Зрењанина, и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у јануару један од 13 поклона! Поклоне на крају 2014. године извукла је Марија Кнежевић, књиговођа у „Креативном центру".

24. децембар 2014.

"Креативном центру" награда Привредне коморе Србије

Издавачка кућа "Креативни центар" један је од добитника награде Привредне коморе Србије за постигнуте резултате у развоју и унапређењу привреде у 2014. години. Награда је додељена 23. децембра 2014. године на свечаном заседању Скупштине Привредне коморе Србије у Београду. У образложењу су истакнути успешан двадесетпетогодишњи рад "Креативног центра", бројне награде, као и изузетан успех у пласирању књига домаћих аутора широм света.

Награду је примила Љиљана Маринковић, директорка "Креативног центра".

15. децембар 2014.

Децембар: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Зорица Павловић из Јакова, Весна Бобић из Старе Пазове, Јелена Петровић из Свилајнца, Митровић Мића из Смедеревa, Данијел Јеленковић из Пирота, Александра Старовић из Новог Сада, Јована Настић из Ваљева, Драгица Анђелковић из Шида, Славица Јеремић из Бора, Јасна Јокић из Врњачке Бање, Стефана Мишовић из Новог Сада, Наташа Абрамовић из Ирига и Горан Којић из Новог Београда, и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Децембарске поклоне извукла је Ивана Игњатовић, лектор у "Креативном центру".

Пре Нове године извући ћемо и имена добитника књига од свих купаца ове године који нису имали среће у месечним извлачењима.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 30 је твој срећан број
ЈУЛ: 30 је твој срећан број
ЈУН: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express